cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,617
bilmem bana da intel pentium kullan dediŞu uzaylı ne demek? Z kuşağından olsam da Z kuşağı dili bilmiyorum.
bilmem bana da intel pentium kullan dediŞu uzaylı ne demek? Z kuşağından olsam da Z kuşağı dili bilmiyorum.
6900XT yi biraz pahalıya aldım ama Asrock Phantom D en iyi modellerden. Neyse ki 3070’ler fahiş fiyata gidiyor o yüzden çok fark etmez
6900XT yi biraz pahalıya aldım ama Asrock Phantom D en iyi modellerden. Neyse ki 3070’ler fahiş fiyata gidiyor o yüzden çok fark etmez
Lan bak hala pahali diyor 3070'den 6900xt'ye neredeyse para vermeden geçtin psikopat.6900XT yi biraz pahalıya aldım ama Asrock Phantom D en iyi modellerden. Neyse ki 3070’ler fahiş fiyata gidiyor o yüzden çok fark etmez
Şu kısmı hiç beklemiyordumKutu içeriği:
1 Adet ekran kartı![]()
Fiyatlar düzelse bile artık pc upgrade edeceğim zaman ilk yurt dışına bakcam çok iyi fiyatlar. Stoklar düzelirse daha da düşücekLan bak hala pahali diyor 3070'den 6900xt'ye neredeyse para vermeden geçtin psikopat.
doğrudur abLan bak hala pahali diyor 3070'den 6900xt'ye neredeyse para vermeden geçtin psikopat.
Tamam cevabı çok tatmin etmedi anladığım kadarıylaDostum
İncehesaptan indirime girenlerden uygun kasa PSU bulursan söyler misin?