Hayır sıcaklıkları iyi ısınmıyor kartın bir problemi yoktu ancak kronik sorunu vardı aldığım palit kartın. Tüm occt vram dahil testlerde problem göstermiyor ancak cuda çekirdekleri render almıyor. Normalde forumda takılan biri değilim ekran kartı yok elimde haliyle canım sıkılıyor bide üstüne palit görünce delirdim. Serviste günlerce sonuç bekliyorum. 1 k fazla verir asus alırım bundan sonra uğraşamam.Anladım hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Isınıyor diye mi?
Ucuza PALİT RTX 3060Tİ kart buldum fakat markayı bilmiyorum ısınır mı hocam fikri olan var mı videolarda sürekli farklı?
Palitle ne alakası var ki hocam. GPU'yu palit üretmiyor.Hayır sıcaklıkları iyi ısınmıyor kartın bir problemi yoktu ancak kronik sorunu vardı aldığım palit kartın. Tüm occt vram dahil testlerde problem göstermiyor ancak cuda çekirdekleri render almıyor. Normalde forumda takılan biri değilim ekran kartı yok elimde haliyle canım sıkılıyor bide üstüne palit görünce delirdim. Serviste günlerce sonuç bekliyorum. 1 k fazla verir asus alırım bundan sonra uğraşamam.
Palit ekran kartı çoğunluklta bu hatayı alanların. Bir çözümü de yok. kartı servise göndermeden önce aldıgım kayıt.Palitle ne alakası var ki hocam. GPU'yu palit üretmiyor.