silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Tasarım olarak Galaxı daha çok beğeniyorum şahsen ama genelde Palit önerilir.galax almak daha mı mantıklı peki sizce ?
Tasarım olarak Galaxı daha çok beğeniyorum şahsen ama genelde Palit önerilir.galax almak daha mı mantıklı peki sizce ?
çok teşekkür ederim boyle bir yardıma ihtiyacım vardı.Büyük ihtimal ile galaxı alacagımPalit GeForce RTX 4060 Dual Review
The Palit GeForce RTX 4060 Dual is priced at NVIDIA's MSRP and offers a good 1080p gaming experience at maximum details settings. With GeForce 40, NVIDIA is introducing support for DLSS 3, which can significantly improve your FPS with minimal impact to power consumption and heat output.www.techpowerup.comGalax GeForce RTX 4060 EX Review
The Galax GeForce RTX 4060 is a factory-overclocked dual-slot, dual-fan custom design variant that will give you great 1080p gaming performance. Thanks to a powerful cooler, the card achieves excellent temperatures, but noise levels are a bit on the high side for no apparent reason.www.techpowerup.com
Daha önceki yorumlarda techpowerup'dan bahsetmişsin, aynı sitede bu 2 kartın da incelemesi var. Galax'ın soğutması 5 derece kadar daha iyi. Hangi markaya/satıcıya daha çok güveniyorsam onu tercih ederdim ben.
Hocam Galax iyi markadır teknobiyotikten bende çok kez alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadım düzgün bir yer. OC versiyon için değer mi konusunda normaldan daha hızlı frekan ve saat hızı ve ek olarak ihtiyaç duyarsan Galax'ın uygulamasında da 1-clık oc bölümü var onu da açtın mı ek güç olur.çok teşekkür ederim boyle bir yardıma ihtiyacım vardı.Büyük ihtimal ile galaxı alacagım