Dostum bu ilanı biliyorum gördüm coil whine var dert etmem diyosan alınır lakin fanları çok ses cikarioIsı testinin videosu vardı atayım size
Zzz diye ses cikio karttan bobin sesi zararı 0 hiç yok sadece ses yapioO ne ustam
Bi tane daha kart var onu da atayım bu nasıl sizceDostum bu ilanı biliyorum gördüm coil whine var dert etmem diyosan alınır lakin fanları çok ses cikario
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zzz diye ses cikio karttan bobin sesi zararı 0 hiç yok sadece ses yapio
Mod artta güvenilmeyecek çok az kişi var herkes birbiriyle kardeş gibi samimi bı ortam var havale sonrası kargo vs önemli değil refi bolsa düşünmeden atarım parayı bende aldım kart ikramları bolYüz yüze iken alın sakın havele ile para yollamayın isterse Trump kefil olsun fark etmez almayın
Asus rog diyosun sanırım palit 10 ay garanti kalmış 14 ay mining yapılmış alınmaz aldirilmaz ısı değerleri fan sesi berbat model sadece çok şık bide coil whine varBi tane daha kart var onu da atayım bu nasıl sizce
Ortamları güzel lakin bu kart alınmazMod artta güvenilmeyecek çok az kişi var herkes birbiriyle kardeş gibi samimi bı ortam var havale sonrası kargo vs önemli değil refi bolsa düşünmeden atarım parayı bende aldım kart ikramları bol
Garantisi yok 10k fiyat deha satıyor biliyorum adami da taniyorumAsus rog 3080 white edition
Amazon japonya da alınmış
Aynen onu belirtmişşin zaten ben Max rx570 kullandığım için yorum bile yapmadımOrtamları güzel lakin bu kart alınmaz
Asus rog güzel kart dostum ama bunu alacağına 10500e 3090 gainward var ben 9k ya 6900xt se aldım 1 yıl daha garantisi var aynı arkadaş satıyordu garantisiz cihaz almam dediğim için 6900xt aldım ki 60 derece furmarkta test ettimNasıl sence