Ben o grupta çok alıp çok kart sattım @no-name de biliyor o model çok çok kötü gainwarddan tek farkı şekil olmasıAynen onu belirtmişşin zaten ben Max rx570 kullandığım için yorum bile yapmadım
hoş görüntü varsa her zaman bence bir adım daha bilgili yaklaşmak lazım
9k ya görmüştüm senmi aldın yoksa usta 6900xt'yiAsus rog güzel kart dostum ama bunu alacağına 10500e 3090 gainward var ben 9k ya 6900xt se aldım 1 yıl daha garantisi var aynı arkadaş satıyordu garantisiz cihaz almam dediğim için 6900xt aldım ki 60 derece furmarkta test ettim
Linki atarmısın ustam bakayım BiAsus rog güzel kart dostum ama bunu alacağına 10500e 3090 gainward var ben 9k ya 6900xt se aldım 1 yıl daha garantisi var aynı arkadaş satıyordu garantisiz cihaz almam dediğim için 6900xt aldım ki 60 derece furmarkta test ettim
Nick ne belki konuşmuşuzdurBen o grupta çok alıp çok kart sattım @no-name de biliyor o model çok çok kötü gainwarddan tek farkı şekil olması
BilalNick ne belki konuşmuşuzdur
Linki yok arkadaşın numara var sadece bide 3080 var istersen deneyip alabilio. Ofislerinden bende denedim @no-name ile gittikLinki atarmısın ustam bakayım Bi
Yok genelde alıyorumaktif kart satıyormusun görmedim yakın zamanda usta
10k ya dediğim gibi 6900xt var 1 yıl daha garantili aldım duruyor sistem toplayamadim dün aldım kartıReis elinde kart varsa uygunsa alayım
Ben sana bir numara vereyim özele bakReis elinde kart varsa uygunsa alayım
kanka o 3080 miningte öyle bir güzel kullanılmıştırki..
Ustam şimdi ben bu kartı almak istiyorum fiyatı 9750 TL öncelikle iyi mi?
Hani attığım linkte kasanın bütün parçaları aynı renk yanıp sönüyor ya bu kartta nasıl yapılıyor bilmiyorum varmı yokmu onu da bilmiyorum. Bilmediğim içinde asusun aura destekli ekran kartlarından alıcaktım. Ama bunun görünüşü çok güzel bunu almak istiyorum
Bir bilgin varmı rgb olayıyla ilgili
bir 3080 9bin ve mining yapılmamış...Mining yapılmamış öyle diyor
kartta direk yağlanma filan görürsen yada hasar filan almaMining yapılmamış öyle diyor