Rog la bu kartı kıyaslamak ya da örnek göstermek mantıklı değil. Rogun soğutması farklı bununki farklı.Bakım zamanı gelmiş. Ya sen yap, ya da bilen birine yaptır. Bende 3080 ROG var. Önceki kullanıcısı macun değişimini yapmış 70’i geçmiyor.
Sadece macun değiştirmek yeterli gelir mi yada tavsiye edebileceğiniz macun var mı elimde arctic mx4 var.Rog la bu kartı kıyaslamak ya da örnek göstermek mantıklı değil. Rogun soğutması farklı bununki farklı.
işini görecektir. Ama kart güçlü bir kart o yüzden yetersiz gelirse yada elinde ki macunun performansını beğenmezsen buna da bakabilirsinSadece macun değiştirmek yeterli gelir mi yada tavsiye edebileceğiniz macun var mı elimde arctic mx4 var.
Geçen ay sattım benEv biraz sıcak ölçemiyorum cihazım yok. Kasayı yeni temizledim gayet iyi hava akışı. Kart hiç açılmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerede oturuyorsunuz bende geçen sene aldım kartı elden teslim aldım istanbul içi kutulu ve faturalı şekilde gamegaraj dan alınmış.
Doğum günün kutlu olsun broBakım zamanı gelmiş. Ya sen yap, ya da bilen birine yaptır. Bende 3080 ROG var. Önceki kullanıcısı macun değişimini yapmış 70’i geçmiyor.
termal macun bakımlarını yap daha az ısınır bide 3080 yani çok güçlü tabi ısınırMerhaba. Ekran kartım 2 yıllık garantisi şubat ayında bitti. Age of empires 4 Rdr 2 oynarken 83 derecelere kadar çıkıyor. Temizledim fanlarını tozlarını aldım. Çok sesli çalışıyor ve çok ısınmaya başladı. Monitörüm 2k asus 240hz işlemcim 7500f
Doğum günün kutlu olsun bro