Merhaba. Ekran kartım 2 yıllık garantisi şubat ayında bitti. Age of empires 4 Rdr 2 oynarken 83 derecelere kadar çıkıyor. Temizledim fanlarını tozlarını aldım. Çok sesli çalışıyor ve çok ısınmaya başladı. Monitörüm 2k asus 240hz işlemcim 7500f
5 şubatta mı bittiMerhaba. Ekran kartım 2 yıllık garantisi şubat ayında bitti. Age of empires 4 Rdr 2 oynarken 83 derecelere kadar çıkıyor. Temizledim fanlarını tozlarını aldım. Çok sesli çalışıyor ve çok ısınmaya başladı. Monitörüm 2k asus 240hz işlemcim 7500f
Fatura kutusunda kutular diğer evde bakmam gerekiyor. Neden sordunuz?5 şubatta mı bitti
Önceden benimde Palit gp 3080 vardı garantisinin 5 şubatta bitmiş olması lazım acaba o mu diye merak ettimFatura kutusunda kutular diğer evde bakmam gerekiyor. Neden sordunuz?
Kartın bakıma ihtiyacı var bu aradaFatura kutusunda kutular diğer evde bakmam gerekiyor. Neden sordunuz?
Ev biraz sıcak ölçemiyorum cihazım yok. Kasayı yeni temizledim gayet iyi hava akışı. Kart hiç açılmadı.Ortam sıcaklığın ne kadar? Kasanın hava akışı iyi mi ? Genel temizlik yaptın mı ? Acaba karttaki macun kurumuş olma ihtimali var mı ?
Nerede oturuyorsunuz bende geçen sene aldım kartı elden teslim aldım istanbul içi kutulu ve faturalı şekilde gamegaraj dan alınmış.5 şubatta mı bitti
Ne diyebilirim bilemedim macunu yenilesen 75 80 derece bandına düşebilir diye tahmin ediyorum. Hem içini açtığın için daha detaylı temizlik yapardın. Bu şekilde kullanabilirsin bir sorun olmaz ama yazın 30 derece ortam sıcaklığında şuan 23 dereceyse odan 7 derece daha koyarsan sıcaklığa 90 derecelere dayanırsa. Bence bu sıcaklıkta çalışması iyi olmaz kartın pahalı ve güzel bir kart.Ev biraz sıcak ölçemiyorum cihazım yok. Kasayı yeni temizledim gayet iyi hava akışı. Kart hiç açılmadı.
Ne yapsam bende bilemedim. Servise mi versem ücret karşılığı bakımlarını yaptırsam yada termal pedleri ve macunu değiştirip kullanmaya devam mı etsem.Ne diyebilirim bilemedim macunu yenilesen 75 80 derece bandına düşebilir diye tahmin ediyorum. Hem içini açtığın için daha detaylı temizlik yapardın. Bu şekilde kullanabilirsin bir sorun olmaz ama yazın 30 derece ortam sıcaklığında şuan 23 dereceyse odan 7 derece daha koyarsan sıcaklığa 90 derecelere dayanırsa. Bence bu sıcaklıkta çalışması iyi olmaz kartın pahalı ve güzel bir kart.
Bence yaz olsun o zaman değerlere bakıp karar verirsin.Ne yapsam bende bilemedim. Servise mi versem ücret karşılığı bakımlarını yaptırsam yada termal pedleri ve macunu değiştirip kullanmaya devam mı etsem.
70 dereceler de geziniyorduValla 3080 ve üzeri kartlar hep çok ısınıyor maalesef. Normalde kaç derecelerdeydi
nasıl yapabilirimUndervolt yaparsan duserebilirsin