🔥İndirim Palit Gamingpro RTX 5070Tİ - 40.957 TL

ConquerorXIV

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,557
Az daha inerse 5000 serisinin en iyi kartı olucak 35e düşmesi lazım.
Super serisi filan çıkınca belki düşer o zamana da dolar 40 ı geçer yine bu fiyatlara çok iyi der millet

Bu fiyatı asla haketmiyor. Daha 4
5 gün önce 40599'du ki ozaman da haketmiyordu. MSI, ASUS modelleri 900 Eurolara inene kadar almayacağım bekleyenlere de önerimdir paşa paşa inecek almanya fiyatları da bizle aynı fiyatta çıktı yavaş yavaş iniyor. idealo.de den bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
5 gün önce 40599'du ki ozaman da haketmiyordu. 900 Eurolara inene kadar almayacağım bekleyenlere de önerimdir paşa paşa inecek almanya fiyatları da bizle aynı fiyatta çıktı yavaş yavaş iniyor. idealo.de den bakabilirsiniz.
900 euro kaç lira yapıyor kirve

Bu fiyata anca 6 taksit olursa alabilirim

5 gün önce 40599'du ki ozaman da haketmiyordu. MSI, ASUS modelleri 900 Eurolara inene kadar almayacağım bekleyenlere de önerimdir paşa paşa inecek almanya fiyatları da bizle aynı fiyatta çıktı yavaş yavaş iniyor. idealo.de den bakabilirsiniz.
900 euro ne kadar dostum bi bak istersen asus ve msı ın üst modellerine denk bi model

900 euro ne kadar dostum bi bak istersen asus ve msı ın üst modellerine denk bi model
Palit'in 41 bin TL olması nerede MSI, Asus modellerinin 39 bin TL olması nerde? Avrupa MSRP 850 euro zaten bunun altına inemez Palit, Inno3d, Gainward gibi markaların zamanla bu fiyata oturacağını tahmin ediyorum. Sen palit almak istiyorsan sana da 37 38 bin (860 euro) bandını bekle derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,721
Üyeler
174,229
Son üye
hellospontos
Geri