🔥İndirim Palit Gamingpro RTX 5070Tİ - 40.957 TL

Palit'in 41 bin TL olması nerede MSI, Asus modellerinin 39 bin TL olması nerde? Avrupa MSRP 850 euro zaten bunun altına inemez Palit, Inno3d, Gainward gibi markaların zamanla bu fiyata oturacağını tahmin ediyorum. Sen palit almak istiyorsan sana da 37 38 bin (860 euro) bandını bekle derim.
Kartlar avrupada bile aslında uygun değil , bu fiyat Türkiye için baya uygun alacak olan varsa kaçırmasın sonra fırlarsa üzülürsünüz.
1745862332082.png

Onların mediamarktına bakma adaletli ol biz nasıl akakçeden baktıysak sen de idealo.de den bak 845 Euro oldugunu gorursun aynı modelin
845 euroya %18 KDV+Gümrük Vergisi koy TR fiyatını belirle o zaman kardeşim , şahsi görüşüm Euro kuru bu haldeyken 40K altına düşmez diyorum.

845 euroya %18 KDV+Gümrük Vergisi koy TR fiyatını belirle o zaman kardeşim , şahsi görüşüm Euro kuru bu haldeyken 40K altına düşmez diyorum.
Sırf kurun bahane edilmemesi için euro ile fiyat veriyorum. Ayrıca almanya %19 vergi koyuyor biz %20 KDV başka hiçbir fark yok. Gümrük AB'den geldiği için muafiyet var. 5070 Ti dışındaki çoğu kart Almanyayla neredeyse aynı. Hatta 5090ın bizim ülkede daha ucuz olduğunu görebilirsin. Satıcının insafına kalmış.

Sırf kurun bahane edilmemesi için euro ile fiyat veriyorum. Ayrıca almanya %19 vergi koyuyor biz %20 KDV başka hiçbir fark yok. Gümrük AB'den geldiği için muafiyet var. 5070 Ti dışındaki çoğu kart Almanyayla neredeyse aynı. Hatta 5090ın bizim ülkede daha ucuz olduğunu görebilirsin. Satıcının insafına kalmış.
Satıcı payını koy bide

Satıcı payını koy bide
Bu tarz bileşenlerin Türkiye distribütörü bildiğim kadarıyla Arena Bilgisayar, Penta Teknoloji gibi firmalar. Direkt MSI, ASUS'tan alıyorlar kartları. Almanyada da benzeri distribütörlük yapan firmalar var son satıcılar yine 3. parti oluyor. Yani el değiştirme sayısı aynı. Tek fark nakliye olabilir onun da çok etki ettiğini sanmıyorum. Zaten dediğim gibi coğu kart aynı fiyatta belli başlı kartlarda bizim fiyatlardan daha yüksek. Mesela 5070 Ti'a en yakın örnek Almanyada 5070 26 bin TL, Türkiye fiyatı %5 daha fazla.

Son düzenleme:
Fiyatta değişiklik yok. Akakçe'den bakmak zor değil

Aldım ben kartı palit severim zaten bi anakart ile kasa kaldı yardimci olmak isteyen varsa yazabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,541
Üyeler
174,744
Son üye
Reesvees
Geri