ConquerorXIV
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,557
- Konu Sahibi Konu Sahibi
AM5 işlemci için miAldım ben kartı palit severim zaten bi anakart ile kasa kaldı yardimci olmak isteyen varsa yazabilir.
AM5 işlemci için miAldım ben kartı palit severim zaten bi anakart ile kasa kaldı yardimci olmak isteyen varsa yazabilir.
Evet 9800x3d aldimAM5 işlemci için mi
Evet 9800x3d aldim
Msi alma dediler![]()
MSI B850 Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI B850 Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Evet 9800x3d aldim
her denilene bakma bilgi kirliliği çok varMsi alma dediler
Kasa olarak bende bunu begendim ama cogu kisi mesh kasa al dediler hava akisi iyi degilmis akvaryumlarin
alta 3 adet daha fan alıp ıntake yaparsan hava akışı gayet iyi olur yine boş bilgi kirliliği bunları yayan bilinçsiz kullanıcı çok varKasa olarak bende bunu begendim ama cogu kisi mesh kasa al dediler hava akisi iyi degilmis akvaryumlarin
dolu ve uygun fiyatlı anakart b850 chipsetli , msi alma diyorsa ondan uzaklaş modele göre bile dememiş sana bu bilgiyi veren.Msi alma dediler
Anakartin oneminden bahsedebilir misiniz rica etsemdolu ve uygun fiyatlı anakart b850 chipsetli , msi alma diyorsa ondan uzaklaş modele göre bile dememiş sana bu bilgiyi veren.
ucu açık bir soru . genelde vrm m2 slot pcie slot fan girişleri dahil çoğu şeye bakılır .Anakartin oneminden bahsedebilir misiniz rica etsem