Kasanın önünde bir fan var o yüzden ısınıyor olabilirmi?Tdp değeri zaten 100w ama fazla ısınıyor gibi kasanın hava akışı nasıl ?
sharkoon rgb lit 200100W gayet normal, RX570'im 140'a kadar çıkıyor (UV yapılmamış hali ile.)
80 dereceyi geçmiyorsa sorun çıkarmaz. Ama kasanızın marka modeli nedir?
Gayet normal, çok kötü bir kasa. 80 dereceyi geçmiyorsa o kasaya göre iyi.sharkoon rgb lit 200
MSI Afterburner den power limiti %80 yaptım şimdi oyunda 80Watt harcıyor en fazla ve 70 dereceyi geçmiyor böyle kullanmak sıkıntı yaratırmı?Gayet normal, çok kötü bir kasa. 80 dereceyi geçmiyorsa o kasaya göre iyi.
normal ama sıcaklık bir tık fazla kasanızdsn büyük ihtimalPalit GTX 1650S 100W harcaması normalmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
80 dereceye kadar ısınıyor vsync kapatınca
O ayar düşürülürse ekran kartı performansı ve çektiği güç düşer. %80'de kullanmanı önermem. Oyunlarda FPS'lerin düşebilir.MSI Afterburner den power limiti %80 yaptım şimdi oyunda 80Watt harcıyor en fazla ve 70 dereceyi geçmiyor böyle kullanmak sıkıntı yaratırmı?
FPS düşüşü hiç yaşamadım, fps düşerse geri 100'e çekebilirim. Bunun dışıdna bir sorun olmaz değilmi?O ayar düşürülürse ekran kartı performansı ve çektiği güç düşer. %80'de kullanmanı önermem. Oyunlarda FPS'lerin düşebilir.
FPS düşmediyse sorun olmaz.FPS düşüşü hiç yaşamadım, fps düşerse geri 100'e çekebilirim. Bunun dışıdna bir sorun olmaz değilmi?
RX5500XT ile mi? Şaşırtıcı.benim kasam çok kötü içinde fan bile yok ekran kartım Furmark testinde max 69 derece