İçim çok rahat bir şekilde söylüyorum Inno3d’nin soğutma bloğu Galax’ınkinden %40-50 daha büyüktürMesaj otomatik birleştirildi:
çok doğru bende kullandım bi ara cyberpunk 2077 de denedim 5 dk dan sonra kart beni s*ken yok mu diye bağırıyor güyya dlss 3.5 çıkmış 8gb vram e dls 999 çıksın ne fayda arkadaş. Para kazanıcaz diye iyice milleti mal yerine koydu şu nvidia. Alacaksanız amd alın nvidia pişmanlıktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis inno3d palit gainward bu kartların soğutma mimarileri ve malzeme kaliteleri iyi değil ondan ucuzlar. Alacaksan galax, asus, msi al. Bunlar arasında zaten en f/p galax. Tavsiyem 8gb vram sakın alma 16 gb lar zaten 18000 den başlıyor o fiyata çok güzel rx 7700 xt ler var 2k için harika kartlar
hocam işin mühendisi olunmadığı sürece soğutma bloğunun hacmine bakarak karar vermek yanlış olur. En doğrusu bunların detaylı testlerine bakmak. İnno3d nin diğer kartlarla karşılaştırmasını bulamadım ama genel markaların karşılaştırılması için buna bakabilirsinizİçim çok rahat bir şekilde söylüyorum Inno3d’nin soğutma bloğu Galax’ınkinden %40-50 daha büyüktür
Fotoğrafta da görünüyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sen malzeme kalitesi ve mimariye laf ettiğin için yazdım Inno3d süperdir Galax kötüdür demedim. Gözle görülür farkı gösterdim Galaxın da fanlar %10 daha büyük Inno3d’den fan boyutu da çok avantaj sunuyor. Ama ben Galax metaldan çalmış dandik demiyorum. Bugüne kadar 2 4060 3070 6600 7600 kullandım Inno3d’nin 4060ti’ı diğerlerine rahat bir şekilde kalite ve malzeme hissiyatı olarak çok fark attı. 4060larla ti ları karşılaştırmamak çok sağlıklı çünkü 4060ların çoğu sert alimünyum kullanıyor kartı üretenlerin ısınmasın diye bir derdi yok ne yerden yere vurduklar gga (ki ben bu markadan nefret ederim) ne Zotac 4060 bazında kötü modeller değiller Antalyada 70 derecede çalıştı ikisi de fan gürültülerini hiç duymadımhocam işin mühendisi olunmadığı sürece soğutma bloğunun hacmine bakarak karar vermek yanlış olur. En doğrusu bunların detaylı testlerine bakmak. İnno3d nin diğer kartlarla karşılaştırmasını bulamadım ama genel markaların karşılaştırılması için buna bakabilirsinizyüzde 1 2 farklar için araya 500 1000 liralık farklar koymaya gerek yok ben zaten genel olarak 8 gb vramin güncel kartlar arasında satılmasını desteklemiyorum, yanlış anlaşılmasın marka kötülemeye felan çalıştığım yok alan memnundur orası ona kalmış. Benim kişisel deneyimim 8gb vram güncel oyunlar için ucu ucuna yetiyor nvidia vram sıkıştırması yapmadığı sürece 1-2 yıl içinde bu kartlar büyük performans düşüşü yaşıyacak. Söz konusu nvidia ise bunu yapıcağını pek sanmıyorum. Alana hayırlı olsun
kartların ti olduğunu yeni fark ediyorumSen malzeme kalitesi ve mimariye laf ettiğin için yazdım Inno3d süperdir Galax kötüdür demedim. Gözle görülür farkı gösterdim Galaxın da fanlar %10 daha büyük Inno3d’den fan boyutu da çok avantaj sunuyor. Ama ben Galax metaldan çalmış dandik demiyorum. Bugüne kadar 2 4060 3070 6600 7600 kullandım Inno3d’nin 4060ti’ı diğerlerine rahat bir şekilde kalite ve malzeme hissiyatı olarak çok fark attı. 4060larla ti ları karşılaştırmamak çok sağlıklı çünkü 4060ların çoğu sert alimünyum kullanıyor kartı üretenlerin ısınmasın diye bir derdi yok ne yerden yere vurduklar gga (ki ben bu markadan nefret ederim) ne Zotac 4060 bazında kötü modeller değiller Antalyada 70 derecede çalıştı ikisi de fan gürültülerini hiç duymadım
4060ti ise 65i geçmedi yine fan gürültüsü yok.
Demek istediğim o kalitelidir bu kaliteli değildir değil hepsini deneyimlemeden bir sonuca ulaşamayacağımız
4060 ti ların testlerini buldum türkçe, alıcak olan bakabilir detaylı bayakartların ti olduğunu yeni fark ediyorum
Inno3d yok burada Galax’ın ki de aynı model değil farklısı her türlü üzmez ama yine de pahalı geliyor bana bu seviyeler kusura bakma az her dediğine muhalefet oluyormuşum gibi hissettim ama derdim o değilkartların ti olduğunu yeni fark ediyorumAlıntıyı görüntüle
4060 ti ların testlerini buldum türkçe, alıcak olan bakabilir detaylı baya
sorun değil hocam forumun amacı bu benim yanlışım varsa sen düzeltirsin senin yanlışın varsa ben düzeltirimInno3d yok burada Galax’ın ki de aynı model değil farklısı her türlü üzmez ama yine de pahalı geliyor bana bu seviyeler kusura bakma az her dediğine muhalefet oluyormuşum gibi hissettim ama derdim o değil
bana kalırsa yakın fiyata bu alınır https://www.hepsiburada.com/msi-vga...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.19.6Inno3d yok burada Galax’ın ki de aynı model değil farklısı her türlü üzmez ama yine de pahalı geliyor bana bu seviyeler kusura bakma az her dediğine muhalefet oluyormuşum gibi hissettim ama derdim o değil
Terbiyesiz bunlar aylarca 12 buçuktan sattılar düne kadar dün stok bitti 13600e çekmişler bir de bu fiyata 7700 xt çok daha mantıklısorun değil hocam forumun amacı bu benim yanlışım varsa sen düzeltirsin senin yanlışın varsa ben düzeltirim
bana kalırsa yakın fiyata bu alınır https://www.hepsiburada.com/msi-vga...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.19.6
hocam bu fiyata 7700xt kaldı mı?T
Terbiyesiz bunlar aylarca 12 buçuktan sattılar düne kadar dün stok bitti 13600e çekmişler bir de bu fiyata 7700 xt çok daha mantıklı
https://www.incehesap.com/powercolo...-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-74796/ Maksimum kartla 500 daha veriyormuş tabi bu 1-2 saatlik ve stoklu ürün 4060ti almasaydım bunu alırdımhocam bu fiyata 7700xt kaldı mı?
Neyse hocam bu konu devam ettikçe nvidia kullanıcılarını yaralıyacak. Hayırlı oslun kartın güle güle kullanhttps://www.incehesap.com/powercolo...-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-74796/ Maksimum kartla 500 daha veriyormuş tabi bu 1-2 saatlik ve stoklu ürün 4060ti almasaydım bunu alırdım