Neler Yeni

🔥İndirim PALİT-İNNO3D Kartlarda indirim vade farksız taksit !!!

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Bunlarıjn konuları açıldı.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Furkan Görür
5060i mı bekleyim yoksa 4060ti 16gb çekeyim mi ?

hayriye

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok doğru bende kullandım bi ara cyberpunk 2077 de denedim 5 dk dan sonra kart beni s*ken yok mu diye bağırıyor güyya dlss 3.5 çıkmış 8gb vram e dls 999 çıksın ne fayda arkadaş. Para kazanıcaz diye iyice milleti mal yerine koydu şu nvidia. Alacaksanız amd alın nvidia pişmanlıktır

reis inno3d palit gainward bu kartların soğutma mimarileri ve malzeme kaliteleri iyi değil ondan ucuzlar. Alacaksan galax, asus, msi al. Bunlar arasında zaten en f/p galax. Tavsiyem 8gb vram sakın alma 16 gb lar zaten 18000 den başlıyor o fiyata çok güzel rx 7700 xt ler var 2k için harika kartlar
İçim çok rahat bir şekilde söylüyorum Inno3d’nin soğutma bloğu Galax’ınkinden %40-50 daha büyüktür
Fotoğrafta da görünüyor
IMG_4713.png
IMG_4714.jpeg

Amazon42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerim Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar :)
Instagram
kerimsins78
Facebook
kerimbey55
10400 TL ye galax 4060 2x v2 8b aldım geçen hafta. Sizce iyi fiyat mı?

arabam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kağan
İçim çok rahat bir şekilde söylüyorum Inno3d’nin soğutma bloğu Galax’ınkinden %40-50 daha büyüktür
Fotoğrafta da görünüyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam işin mühendisi olunmadığı sürece soğutma bloğunun hacmine bakarak karar vermek yanlış olur. En doğrusu bunların detaylı testlerine bakmak. İnno3d nin diğer kartlarla karşılaştırmasını bulamadım ama genel markaların karşılaştırılması için buna bakabilirsiniz
yüzde 1 2 farklar için araya 500 1000 liralık farklar koymaya gerek yok ben zaten genel olarak 8 gb vramin güncel kartlar arasında satılmasını desteklemiyorum, yanlış anlaşılmasın marka kötülemeye felan çalıştığım yok alan memnundur orası ona kalmış. Benim kişisel deneyimim 8gb vram güncel oyunlar için ucu ucuna yetiyor nvidia vram sıkıştırması yapmadığı sürece 1-2 yıl içinde bu kartlar büyük performans düşüşü yaşıyacak. Söz konusu nvidia ise bunu yapıcağını pek sanmıyorum. Alana hayırlı olsun

hayriye

80+ Bronze
hocam işin mühendisi olunmadığı sürece soğutma bloğunun hacmine bakarak karar vermek yanlış olur. En doğrusu bunların detaylı testlerine bakmak. İnno3d nin diğer kartlarla karşılaştırmasını bulamadım ama genel markaların karşılaştırılması için buna bakabilirsiniz
yüzde 1 2 farklar için araya 500 1000 liralık farklar koymaya gerek yok ben zaten genel olarak 8 gb vramin güncel kartlar arasında satılmasını desteklemiyorum, yanlış anlaşılmasın marka kötülemeye felan çalıştığım yok alan memnundur orası ona kalmış. Benim kişisel deneyimim 8gb vram güncel oyunlar için ucu ucuna yetiyor nvidia vram sıkıştırması yapmadığı sürece 1-2 yıl içinde bu kartlar büyük performans düşüşü yaşıyacak. Söz konusu nvidia ise bunu yapıcağını pek sanmıyorum. Alana hayırlı olsun
Sen malzeme kalitesi ve mimariye laf ettiğin için yazdım Inno3d süperdir Galax kötüdür demedim. Gözle görülür farkı gösterdim Galaxın da fanlar %10 daha büyük Inno3d’den fan boyutu da çok avantaj sunuyor. Ama ben Galax metaldan çalmış dandik demiyorum. Bugüne kadar 2 4060 3070 6600 7600 kullandım Inno3d’nin 4060ti’ı diğerlerine rahat bir şekilde kalite ve malzeme hissiyatı olarak çok fark attı. 4060larla ti ları karşılaştırmamak çok sağlıklı çünkü 4060ların çoğu sert alimünyum kullanıyor kartı üretenlerin ısınmasın diye bir derdi yok ne yerden yere vurduklar gga (ki ben bu markadan nefret ederim) ne Zotac 4060 bazında kötü modeller değiller Antalyada 70 derecede çalıştı ikisi de fan gürültülerini hiç duymadım
4060ti ise 65i geçmedi yine fan gürültüsü yok.

Demek istediğim o kalitelidir bu kaliteli değildir değil hepsini deneyimlemeden bir sonuca ulaşamayacağımız

arabam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kağan
Sen malzeme kalitesi ve mimariye laf ettiğin için yazdım Inno3d süperdir Galax kötüdür demedim. Gözle görülür farkı gösterdim Galaxın da fanlar %10 daha büyük Inno3d’den fan boyutu da çok avantaj sunuyor. Ama ben Galax metaldan çalmış dandik demiyorum. Bugüne kadar 2 4060 3070 6600 7600 kullandım Inno3d’nin 4060ti’ı diğerlerine rahat bir şekilde kalite ve malzeme hissiyatı olarak çok fark attı. 4060larla ti ları karşılaştırmamak çok sağlıklı çünkü 4060ların çoğu sert alimünyum kullanıyor kartı üretenlerin ısınmasın diye bir derdi yok ne yerden yere vurduklar gga (ki ben bu markadan nefret ederim) ne Zotac 4060 bazında kötü modeller değiller Antalyada 70 derecede çalıştı ikisi de fan gürültülerini hiç duymadım
4060ti ise 65i geçmedi yine fan gürültüsü yok.

Demek istediğim o kalitelidir bu kaliteli değildir değil hepsini deneyimlemeden bir sonuca ulaşamayacağımız
kartların ti olduğunu yeni fark ediyorum
images.jpg

kartların ti olduğunu yeni fark ediyorum
images.jpg
4060 ti ların testlerini buldum türkçe, alıcak olan bakabilir detaylı baya

hayriye

80+ Bronze
kartların ti olduğunu yeni fark ediyorumAlıntıyı görüntüle

4060 ti ların testlerini buldum türkçe, alıcak olan bakabilir detaylı baya
Inno3d yok burada Galax’ın ki de aynı model değil farklısı her türlü üzmez ama yine de pahalı geliyor bana bu seviyeler kusura bakma az her dediğine muhalefet oluyormuşum gibi hissettim ama derdim o değil

arabam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kağan
Inno3d yok burada Galax’ın ki de aynı model değil farklısı her türlü üzmez ama yine de pahalı geliyor bana bu seviyeler kusura bakma az her dediğine muhalefet oluyormuşum gibi hissettim ama derdim o değil
sorun değil hocam forumun amacı bu benim yanlışım varsa sen düzeltirsin senin yanlışın varsa ben düzeltirim

bana kalırsa yakın fiyata bu alınır https://www.hepsiburada.com/msi-vga...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.19.6

hayriye

80+ Bronze
Top Bottom