Kral r6 dyingl light 2 rdr2 spider man falan oynuyorum bu aralar 78 leri rahat görüyor 79 da oluyor 80'e dayanıyor ben artık sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşünyorum kasanın yanındaki camı cıkarmama rağmen dying light 2 de 75 ten aşağıya düşmedi sıcaklıkAynı kasa bende de var. Aquarius model kasa değil mi?
Benim sistemim i5 12400f + Palit 3060 ti.
Cyberpunk denedim sıcaklık normal.
Başka bi oyun deneme fırsatım olmadı ama bahsettiğin oyunları da yazarsan ben de kendi pc mde test edeyim.
Kasanın solundaki plastik camı çıkarıp dene. Ya da sıvı soğutmanın montajı tam yapılamadı.
Hem kasa çok dar hemde sıvı soğutma fanları öndeki 3 tane fanı kapatıyor daha fazla ısınıyorAynı kasa bende de var. Aquarius model kasa değil mi?
Benim sistemim i5 12400f + Palit 3060 ti.
Cyberpunk denedim sıcaklık normal.
Başka bi oyun deneme fırsatım olmadı ama bahsettiğin oyunları da yazarsan ben de kendi pc mde test edeyim.
Kasanın solundaki plastik camı çıkarıp dene. Ya da sıvı soğutmanın montajı tam yapılamadı.
Kasanın üstünde iki tane fan takmalık yer var ama birini sıvı soğutma borusu engelliyor bir tane taktımda az çok soğucağını düşünüyorum yanılıyor muyum?sıvı soğutma üste takılırsa önden sıcak değil soğuk hava ekran kartına vurur. o zaman değerler düşer.