Yardım Palit RTX5070TI Gamingpro-S Alınır mı?

oyun için 5070 ti almak pek mantıklı değil fakat üst modeli böyle ucuz iken alınır attığın linkteki model epic-x dediğim yani alabilirsiniz.
Teşekkürler, sadece oyun için değil ufaktanda olsa yapay zeka vs. için 5070ti'ı tercih ettim.

Acelesi yoksa mutlaka süper modelleri bekleyin.

• Beğen
Reaksiyonlar: exaa
Selamlar,
RTX 5070ti alıcam.
6 taksit olması gerektiğinden bir süredir hepsiburada ve amazondan takip ediyordum.
Amazonda GamingPro versiyonu Hepsiburadada GamingPro-S versiyonu şuan indirime girmiş. Birde PNY nin bu modeli 41k'ya düşmüş.
Bu modellerden birini alıcam şuan GamingPro-S modeline yakınım PNY'ye göre tipi daha düzgün gözüküyor :)
Diğer sitelerde tek çekim olarak daha uygun fiyatlarda olduğunu biliyorum ama 6 taksitli olarak daha uyguna bulma şansım yok gibi gözüküyor.
Ne diyorsunuz bu GamingPro-S alınır mı?
Ben kullanıyorum yük altında 70 dereceleri gördü oyunlar da 45 65 arası

İnanılmaz bir acileyeti yok ama artık aradan çıkarmak istiyorum diğer parçaları sipariş ettim.
Super serisinin ne zaman çıkacağı sızdı mı?
Yıl sonu, en geç 2026 Q1 yazıyorlar. Aradaki VRAM farkı beklemeye değer. Super modeller çıktığında piyasa 5070/Ti garanti modellerle dolu olur. Benden söylemesi.

Hocam ben de şimdi indirime bir sistem girmiş onu alacağım da ekran kartından emin olamadım.

Adana'da yaşıyorum diğer 5070tilara göre çok büyük soğutma farkı var mı deneyimleriniz nasıl? POE2 oynuyorum arada hikayeli oyunlar oynamak için alıyorum 2k çözünürlükte.

Hocam ben de şimdi indirime bir sistem girmiş onu alacağım da ekran kartından emin olamadım.

Adana'da yaşıyorum diğer 5070tilara göre çok büyük soğutma farkı var mı deneyimleriniz nasıl? POE2 oynuyorum arada hikayeli oyunlar oynamak için alıyorum 2k çözünürlükte.
Ben istanbuldayım ev klimalı

Ben istanbuldayım ev klimalı
Benim ev de klimalı ya ortalama 22 derece ev sıcaklığı hep. Isınma sorunu oluyor mu sizde? S versiyonu için hiç değerlendirme görmediğimden soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri