Neler Yeni

🔥İndirim Palmolive Men Sport 3'i 1 Arada Duş Jeli 500ml 75 TL, Urban Duş Jeli 500ml 60 TL

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Veli

Kampanyanın geçerli olması için en az iki ürün olmalı aynı ürün olmak zorunda değil.​

Palmolive Men Sport 3'i 1 Arada Canlandırıcı Erkek Duş Jeli 500 ml 75 TL​

LINK

URBAN Care Turmeric Honey Cilt Tonu Eşitleyici ve Aydınlatıcı Duş Jeli 500 ml 60 TL​

LINK

URBAN Care Coconut Coffee Yenileyici ve Pürüzsüzleştirici Duş Jeli 500 ml 60 TL​

LINK

Son düzenleme:

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hakan Yivus
Bu zamana kadar onlarca 3 in 1 ürün kullandım hepsi de berbattı. İsveç çakısı gibi ürünler, ne işini görüyor ne de çöpe atmaya değiyor arada bir yerde. Bir amaç için ürün alınacaksa direkt o amaca uygun ürün alınmalı. Dolayısı ile Palmolive baştan elendi.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,406
İsim
Kaan
Bu zamana kadar onlarca 3 in 1 ürün kullandım hepsi de berbattı. İsveç çakısı gibi ürünler, ne işini görüyor ne de çöpe atmaya değiyor arada bir yerde. Bir amaç için ürün alınacaksa direkt o amaca uygun ürün alınmalı. Dolayısı ile Palmolive baştan elendi.
duş jeli için urban care şeyleri alınır mı 200e 3 tane duş jeli alabiliyorsun güzel geldi bana.

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Veli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
duş jeli için urban care şeyleri alınır mı 200e 3 tane duş jeli alabiliyorsun güzel geldi bana.
Ben urban kulllanıyorum gayet güzel ama hangisini seveceğinizi bilemem bi mağazada kokularına bakıp alabilirsin.

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Hakan Yivus
Herkesin cilt yapısı ve beslenme tarzı aynı olmadığı için değişir. Ben çok marka denedim fakat en iyi sonucu dove sabunda aldım ve hala onu kullanıyorum. Cilt yapınıza göre seçmeniz gerekir, benim burada vereceğim tavsiye, kepeksiz saça kepeğe karşı etkili şampuan önermek gibi olur.

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Emir

catsped

80+
Doa Kozmetik'ten ATP Sıvı Yıkama Sabun alın arkadaşlar bu kimyasal çöplüklere para verip cildinize zarar vermeyin

Mr.Cndr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
MURAT ÇANDIR
Palmolive duş jeli aşırı kalitesiz, bedava verseler kullanmam.

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Veli
Doa Kozmetik'ten ATP Sıvı Yıkama Sabun alın arkadaşlar bu kimyasal çöplüklere para verip cildinize zarar vermeyin
Tercih senin ben gidip AKP'li adama beş kuruş kazandırmam.

Top Bottom