S Synixx 80+ Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 215 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Umut tunç 24 Ocak 2024 #1 Palword düşünüyorum da biraz karışık gibi ilerde Türkçe dil desteği gelir mi Uygun fiyata alayım istiyorum
Palword düşünüyorum da biraz karışık gibi ilerde Türkçe dil desteği gelir mi Uygun fiyata alayım istiyorum
PİŞMANIM 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,955 Dahası Reaksiyon skoru 1,854 İsim İbrahim 24 Ocak 2024 #2 umut tunç yazmış: Palword düşünüyorum da biraz karışık gibi ilerde Türkçe dil desteği gelir mi Uygun fiyata alayım istiyorum Devamı için tıklayın... sanırım xboxta gelen zamdan haberin yok 300 oldu fiyatı, 300 de aşırı bi miktar değil tabi oyun tatlı 300e alınabilir ama gamepass almak daha mantıklı, 2 ayda oyunu sömürürsün zaten bi sürü tatlı oyun da eklenmiş gamepass çok sağlam şuan
umut tunç yazmış: Palword düşünüyorum da biraz karışık gibi ilerde Türkçe dil desteği gelir mi Uygun fiyata alayım istiyorum Devamı için tıklayın... sanırım xboxta gelen zamdan haberin yok 300 oldu fiyatı, 300 de aşırı bi miktar değil tabi oyun tatlı 300e alınabilir ama gamepass almak daha mantıklı, 2 ayda oyunu sömürürsün zaten bi sürü tatlı oyun da eklenmiş gamepass çok sağlam şuan