Neler Yeni

panel değişimi için 350$+KDV İstiyorlar 😂😂

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Hizmette doğru nokta o.O2

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,756
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ne var yani şirketler üç kuruş para kazanmasın mı? Maliyetlerinden haberiniz yok sanırım. Sadece sıfır fiyatının yüzde %40 fazlasını talep etmişler. Sizlerde de hiç insaf yok.
EORKEŞGŞDLGÖEŞFLEŞGLEKDMC
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hizmette doğru nokta o.O2
Ne hizmet ama 3 parası veriyon 1 alıyon çok tanıdık geliyor bu film bana 😂

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Gif Man

80+ Gold
bu zaten her markada böyledir. monitörün çerçevesi 10 dolara üretilirken asıl maliyeti panel oluşturur. monitörün bozulduysa yenisini almaktan başka çaren yok.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,756
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
350dolar+KDV ne birader
Koptum sşflspgödğgldşfmd
Geçmiş olsun hocam M27Q mu bu
m27F hocam
Teşekkürler
tavsiye için teşekkür ederim hocam ama ekonomik anlamda çok dardayım işsiz kaldım maalesef
bu zaten her markada böyledir. monitörün çerçevesi 10 dolara üretilirken asıl maliyeti panel oluşturur. monitörün bozulduysa yenisini almaktan başka çaren yok.
hocam sormaktan zarar gelmez amacıyla sordum param yok zaten şuan ama acayip abartı fiyat

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha önce dediğim gibi bunun yasal olduğunu sanmıyorum. Resmen caydırmak için yapmışlar. Geçmiş olsun.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,151
İsim
Oğuz Oğuz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleÖnceki konuyu bilenler vardır, bilmeyenler için kısaca anlatayım.

Memlekete taşınırken monitörümün paneli bozuldu, ürünün garantisi yok ücretli tamir ediyorlar.
Fiyat almak için müşteri hizmetlerine yazdım bu şekilde cevap aldımda 350$+KDV Ne ya
Genelde firmalar 2 yıl garanti 5 senede yedek parça garantisi verir. Yani 5 sene aldığın ürünün yedek parçası fabrikada üretilir veya depolanır. Bunlarda seri üretim haricinde olduğu için pahalı fiyata satılır. Heleki ekranlarda. Bu kadar pahalı olmasının sebebi muhtemelen fabrikanın 300usd 50usd de servisin istemesi olabilir. Çünkü böyle parçalar piyasada bulunmaz bulunsa bile çok zor bulunur.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Genelde firmalar 2 yıl garanti 5 senede yedek parça garantisi verir. Yani 5 sene aldığın ürünün yedek parçası fabrikada üretilir veya depolanır. Bunlarda seri üretim haricinde olduğu için pahalı fiyata satılır. Heleki ekranlarda. Bu kadar pahalı olmasının sebebi muhtemelen fabrikanın 300usd 50usd de servisin istemesi olabilir. Çünkü böyle parçalar piyasada bulunmaz bulunsa bile çok zor bulunur.
Ama hocam orijinalinin 2 katından fazla istemiş... Bu pahalı seviyesini de aşmış.

pc ustasi1

80+ Silver
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleÖnceki konuyu bilenler vardır, bilmeyenler için kısaca anlatayım.

Memlekete taşınırken monitörümün paneli bozuldu, ürünün garantisi yok ücretli tamir ediyorlar.
Fiyat almak için müşteri hizmetlerine yazdım bu şekilde cevap aldımda 350$+KDV Ne ya
Aga şimdiki gençlerde panel beğenmiyolar onun yapılış aşaması gönderiliş aşaması bin bir zahmetle yapılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,029
Üyeler
163,423
Son üye
Eneesss
Top Bottom