Panelden babamın tel nosu çıkar mı arkadaşlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

predator6711

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
12
panelden babamın nosu çıkar mı Panelden eski dost görünümlü düşmanlarım aramız bozuldu bunlar eskiden panele girdiklerini bana söylüyorlardı panelden sabah yabancı numarayla babamın telefon numarasına ulaşmışlar benim de hakkımda yalan yanlış iftiralae eski düşmanlarım olsa gerek panelden babamın numarasını görebilirler mi bunlarr ya

oğlum ne olsun istiyorsun? defarlarca aynı konuyu açarak ne elde etmeyi çalışıyorsun

Merak ettim çıkar mı
1749769515756.webp

daha kaç çevap verilmesi lazım çıktığına ikna olman için?

Evet çıkar. Panelden tc adres aile soy ağacı tel no iban vb çıkıyor

Tüm Türkiye nin çıkar

Dark webde 5-10 $ Tüm Türkiye vatandaşlarının bilgileri satılıyordu bir ara

panelden babamın nosu çıkar mı Panelden eski dost görünümlü düşmanlarım aramız bozuldu bunlar eskiden panele girdiklerini bana söylüyorlardı panelden sabah yabancı numarayla babamın telefon numarasına ulaşmışlar benim de hakkımda yalan yanlış iftiralae eski düşmanlarım olsa gerek panelden babamın numarasını görebilirler mi bunlarr ya
Yeni numaralar cikmü 2022 sonrası. Yeni data sizdiramuler :D

Yeni numaralar cikmü 2022 sonrası. Yeni data sizdiramuler :D
Benim babamın üstüne kayıtlı hattım öyle diyim ve babam 2006 dan beei sabit numra kullanıyor numarası hiç değişmedi ama tarifesi değişti yine çıkar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm Türkiye nin çıkar

Dark webde 5-10 $ Tüm Türkiye vatandaşlarının bilgileri satılıyordu bir ara
Benim babamın üstüne kayıtlı hattım öyle diyim ve babam 2006 dan beei sabit numra kullanıyor numarası hiç değişmedi ama tarifesi değişti yine çıkar mı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkar. %100 Net.

Yav kardeşim akşam akşam agizimizi bozdurucan bas git hep aynı konu troll olduğun belli soy ağacın bile çıkar bırak tel numarasıni ayakkabı numarasını bile bulur okeymisin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,964
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri