Panelden babamın telefon numarası çıkar mı

26 yaşındasın ve hala telefon hattın babanın üzerine mi ve böyle çocuk çocuk işlerke uğraşıyorsun ayrıca daha kaç defa adamların yazması gerekiyor her şeyi bulurlar diye
Hattın babasının üzerine olmasıyla yaş ne alaka ? Benimde(23) annemin üstüne duruyor hala gerekte duymadım geçirmeye saçma sapan paralar istedikleri için

konuyu acan arkadas troll degilse cevresine basarilar 5 yasindaki cocuga bile evet dediginde anlar bu anlamamakta gayret ediyor.

panel son 5-6 yıl öncesi bilgileri veriyor şuan mesela ben 5 yıldır aynı evdeyim ikamet denizli çıkıyor. annem bodrumda dayımın çocuklarına bakmaya gitti 2 yıl önce bodruma aldı ikameti annem yeni ikameti gözükmüyor. telefon hattı içinde aynı kural geçerli şuan hat al. yeni numara yada baban alsın g.tlerini yırtsalarda ulaşamazlar noya ama numara 5 yıldan eskiyse çıkarıyor sistem. Sistem yeni bilgileri alamıyor veremiyor karşı tarafa. çünkü hack işlemi eski bilgileri kapsıyor. panelin içinden geçtim. vip panel işide dolandırıcılık mesela para ver yeni bilgileride verelim diyorlar denedim yalan çıkmıyor. sadece tc bilgileri doğum yılı vs şeyler değiştirilemez.
Emin misin hocam babamın numarası net çıkar mı bir de benim hat babamın üstüne kayıtlı benim adımı soyismimi telefon numaramı biliyorlar 2006 dan beri sabit kullanıyor

adamlar 50 kez evet görebilirler demiş sen hala emin misin emin misin diye soruyorsun. anneannenin kızlık soyadını bile bulabilirler kardeşim baban senin ebeveynin olduğu için senden sonra en rahat onların bilgilerine ulaşabiliyorlar zaten. senin ana adı baba adı tc vs her türlü bilgine sahiplerse çok rahat bulurlar.

adamlar 50 kez evet görebilirler demiş sen hala emin misin emin misin diye soruyorsun. anneannenin kızlık soyadını bile bulabilirler kardeşim baban senin ebeveynin olduğu için senden sonra en rahat onların bilgilerine ulaşabiliyorlar zaten. senin ana adı baba adı tc vs her türlü bilgine sahiplerse çok rahat bulurlar.
Boşver hocam cevap verme rapor et.Perma atsınlar bebe usanmadan gelip gelip yazıyo.

Tc diyorsun bak ben telefon numarasından bahsediyorum değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşver hocam cevap verme rapor et.Perma atsınlar bebe usanmadan gelip gelip yazıyo.
Kafama takıldı napayım be kanka

Tc diyorsun bak ben telefon numarasından bahsediyorum değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafama takıldı napayım be kanka
senin en önemli ve değişmez bilgin tc kimlik numaran. eğer birisi senin tc ne ulaşabilecek kadar hakkında bilgi sahibiyse zaten telefon numarana çoktan erişmiştir

Emin misin hocam babamın numarası net çıkar mı bir de benim hat babamın üstüne kayıtlı benim adımı soyismimi telefon numaramı biliyorlar 2006 dan beri sabit kullanıyor
dostum eminim çok detaylı kurcaladım kendimi başkasını vs yeni hat al . kıy paraya telegrama gir panel yaz ücretsizlerden yeni hattı sorgula . çıkmayacak yeni numara benim annemin eski sevgilimn eski noları çıktı yeniler çıkmıyor. sebebi türkiyenin data havuzu misal tc ler gsmler no lar 2015 demi çalındı ( hacklendi ) sonra farkına varıldı gerekli önlem ve korumalar sağlandı sen 2012 de almış olduğun hat çalınan havuzda çünkü 2015 de alındı veriler ama sen 2025 de aldığın hat yansımıyor çünkü 2015 e kadar olan bilgiler alındı. bunu bilen dolandırıcılar panel VİP 2025 e olan sorgular dahil aylık 700 haftalık 300 d,iye satıyor aldım denedim çıkmadı tokatlamaca. sen ben herkes alsa bir seferlik elde edeceği parayı bir düşün sadece tc kimlik noları değişmeyeceği için hep sabit çıkacak ev adresi tasınırsan gözükmez tel nosuda yeni alınca çıkmayacak dene gör al bi hat gir panele yaz tc ni ismini numaran çıkmayacak. ve bu orhan evladı arkadaşlarının yaptığı çirkin davranışıda babana panelden bahset insanları kandırmak için huzurlarını bozmak için yapıyorlar baba de. ve o itne arkadaşlarınıda savılıga verdik arayan numaralar takibe alınacak suç duyurusu yapılacak tesbiti halinde de yeter. geçmiş olsun.

Geri