BDT benim yaptığım işte. Tabi ki uzman bir psikiyatrist daha iyi olur.Hocam araştırdığım kadarıyla "BDT" işe yarıyormuş. Direk buna başvurmalımıyım
Yaş 18'in altındaysa yarına varmış bak.
BDT benim yaptığım işte. Tabi ki uzman bir psikiyatrist daha iyi olur.Hocam araştırdığım kadarıyla "BDT" işe yarıyormuş. Direk buna başvurmalımıyım
bende onu kontrol ediyordum aga. 17 yaşıma gireli 3-4 ay oldu.BDT benim yaptığım işte. Tabi ki uzman bir psikiyatrist daha iyi olur.
Yaş 18'in altındaysa yarına varmış bak.
Alıntıyı görüntüle
Hiç yoktan iyidir.bilmiyorum devletin doktorları ne kadar verimli olur
bir psikiyatristin yazması daha uygun olur. teyzem yurtdışında kullanıyordu hangi ilaç bilmiyorumHocam araştırdığım kadarıyla "BDT" işe yarıyormuş. Direk buna başvurmalımıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi ilaçmış buna acill ihityacım var yoksa kendime zarar vermekten korkuyorum valla. Yada başkasına
Aga ben en son 4 yıl kadar önce yaşamıştım panik atağı. Yıllardır yatıyor vücudumda. Birkaç olay dışında hiç yaşamadım. sevgilim yüzünden tekrar alevlendi bu ataklar.Hiç yoktan iyidir.
İnş TR de de vardır bundan. yoksa işim zor açıkçasıbir psikiyatristin yazması daha uygun olur. teyzem yurtdışında kullanıyordu hangi ilaç bilmiyorum
Sadece merak şu testi doldurur musunAga ben en son 4 yıl kadar önce yaşamıştım panik atağı. Yıllardır yatıyor vücudumda. Birkaç olay dışında hiç yaşamadım. sevgilim yüzünden tekrar alevlendi bu ataklar.
(ben söz vermiştim bir aşk işlerine bulaşmıyacağıma. Çünkü biliyordum tekrar alevlenecek bu hastalık. ve dediğim oldu.
ben kaşındım açıkçası )
Bu halinden çık şimdi heralde TR'de var. Doktor büyük ihtimal gidersen benzodiazepin yazacak. Örneğin: Xanaxİnş TR de de vardır bundan. yoksa işim zor açıkçası
Sadece merak şu testi doldurur musun
Borderline Kişilik Bozukluğu Testi - Bahçeşehir Uzman Klinik Psikolog Reyhan FEDA
Borderline Kişilik Bozukluğu Testi'ni kayıt olmadan ve ücretsiz doldurabilirsiniz. Test sonuçlarınızı Psikolog Reyhan FEDA ile paylaşabilirsiniz. Ücretsiz çöz!www.reyhanfeda.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu halinden çık şimdi heralde TR'de var. Doktor büyük ihtimal gidersen benzodiazepin yazacak. Örneğin: Xanax
Ben 35 aldım ama senin kadar değilim
Ben yerlerdeyim sanırım.Ben 35 aldım ama senin kadar değilim
Bugün aktif olsaydın önden bi terapi yapardık.
Beni boş ver. Şimdi MHRS'den bir randevu al bugün git.Yarın olabilir. tabi sen müsaitsen eğer. Bana saat ve günü söylersen ben hazır olurum istediğin vakit