Neler Yeni

"pankyy" İsimli Yayıncı Fake Bit Olayını Yaptığını İtiraf Etti.

DaffyGraphic

80+ Silver
Beylerr kimsenin dediklerine kanmayın. Özür videoları falan hepsi cırt işler .
Benim fikrimce birçoğu yapmıştır. Hiçbiri temiz değil bence.
G.O beyler. Yaptıklarının hırsızlıktan başka bişey değil. 100 dolar 10,000 farketmez. Hırsızlık hırsızlıktır.
Kesinlikle tutuklanmalılar.
10 kuruş çalmak bile hırsızlıktır.
Bencede,tutuklanmalılar.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Olay patladı,ondan sonra itiraf etti.
Patlamadan önce bunları itiraf etseydi,yaptığı an itiraf etseydi,az da olsa takdir edilesi haraket olacaktı.
Kesinlikle katılıyorum.
Zaten ben Twitch ortamında bu Fake Bit olayını kullanmayan birinin olduğunu düşünmüyorum.

Sadece diğerlerinin aksine geçte olsa itiraf etmesi ve "Yauw biz bilmiyoduk kandırıldık" demek yerine "Evet babacım ben bu naneyi yedim" dediği için tebrik ettim. Diğer arkadaşlar biraz agresif ve at gözüyle yaklaştılar olaya...

DaffyGraphic

80+ Silver
Kesinlikle katılıyorum.
Zaten ben Twitch ortamında bu Fake Bit olayını kullanmayan birinin olduğunu düşünmüyorum.

Sadece diğerlerinin aksine geçte olsa itiraf etmesi ve "Yauw biz bilmiyoduk kandırıldık" demek yerine "Evet babacım ben bu naneyi yedim" dediği için tebrik ettim. Diğer arkadaşlar biraz agresif ve at gözüyle yaklaştılar olaya...
Düşüncene saygı duyarım.

Max imre

80+ Bronze
Mete hakkında bile var la. En son aklıma gelecek kişi. Mete'den beklemezdim. Mete bir kere hukukçu adam.

2mApoo

80+ Silver
Onların yerinde olsam Yusuf Yusuf olmaya başlardım yavaştan :D
olmaya başladılar bile.
şuan #temiztwitch ayağına yatıp sıyrılma çabaları başladı ama her geçen gün yeni veriler paylaşılıyor twitterda.
An meselesi yani

Ariseks

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar,az önce twitchte denk geldiğim "pankyy" isimli yayıncının fake bit olayını yaptığını itiraf etti.
Bunu bir siteden yaptığını,ve çalıntı kredi kartlarıyla yapıldığını bilmediğini dile getirdi.
Yayınında #temiztwitch isimli hashtag'i destekleyip,fake bit olayını yapan yayıncılar olduğunu söyledi.
Yayınında #temiztwitch hashtagını destekleyip,bu olaylara girişen yayıncıları itiraf etmeye davet etti.
Bunla kalmayarak,birkaç esporcunun bile bunu yaptığını iddia etti.
Hiçbir yerde kanıtı ve.b şeyleri yoktu,sadece kendisi itiraf etti.

Yayın tekrarını izlemek isterseniz buyurun :
İtiraf etmeleri,bağış yapmaları falan bence olayı değiştirmiyor

Max imre

80+ Bronze
Bende beklemem şahsen bi kanıt filan var mı yoksa söylenti mi ?
Valla bir videosu var o konu hakkında ama.
Demiş ki mete ''ben hesabımda para takibini pek yapmıyorum'' sizce ne kadar inandırıcı.

Top Bottom