Neler Yeni

Papa John's Adres kısmı nasıl doldurulur

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar merhaba, daha önce 60-70 siteye adres girdim ama böyle saçma bir adres giriş ekranı görmedim. Paribu kampanyası olduğu için kullanmak istiyorum siteyi ama adres kısmı aşırı saçma, ne yapmam gerektiğini anlamadım. 2 kere kapı no soruyor sanırım, Giriş diye bişey yazmışlar oraya ne yazılacak belli değil. Aşırı derecede saçma bir adres giriş sistemi daha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

1653448337023.png

Kadir_1987

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba, daha önce 60-70 siteye adres girdim ama böyle saçma bir adres giriş ekranı görmedim. Paribu kampanyası olduğu için kullanmak istiyorum siteyi ama adres kısmı aşırı saçma, ne yapmam gerektiğini anlamadım. 2 kere kapı no soruyor sanırım, Giriş diye bişey yazmışlar oraya ne yazılacak belli değil. Aşırı derecede saçma bir adres giriş sistemi daha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Apartman'ın ismi.
Kapı Numarası. (Bina Numarası)
Kaçıncı Kat Olduğu.
Daire Numarası.
Giriş kısmı boş kalsa da olur.
Herhangi bir bilgi girişi yaparken kutucuğun üzerinde bu " * " ibare varsa doldurulması zorunlu kutucuk demek ve onun dışındakileri doldurmasan da olur ;)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apartman'ın ismi.
Kapı Numarası. (Bina Numarası)
Kaçıncı Kat Olduğu.
Daire Numarası.
Giriş kısmı boş kalsa da olur.
Herhangi bir bilgi girişi yaparken kutucuğun üzerinde bu " * " ibare varsa doldurulması zorunlu kutucuk demek ve onun dışındakileri doldurmasan da olur ;)
kapı numarası kısmına apartmanın numarasını yazacağım yani? daire numarasına da kapı numaramı yazacağım doğru mu anlamışım?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,423
İsim
Bilal Tepe
kapı numarası kısmına apartmanın numarasını yazacağım yani? daire numarasına da kapı numaramı yazacağım doğru mu anlamışım?
Kapı no kısmı adres söylerken no 10 daire 6 vs diyoruz ya ordaki kapı no 10 yani bina numarası galiba ( kolay gelsin bu arada )

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Kapı no kısmı adres söylerken no 10 daire 6 vs diyoruz ya ordaki kapı no 10 yani bina numarası galiba ( kolay gelsin bu arada )
bende öyle düşündüm ama ilginç kısım şu adresi girdikten sonra çıkan ekran şu şekilde;
1653451720809.png

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
No ile kapı no yeri mi değişik hocam ters yazmayı dene
hocam kapı no kısmına bina no yazdım daire ye de daire yi yazdım bu şekilde gözüküyor işte, aşırı saçma başka birine gidecek gibi pizza

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,423
İsim
Bilal Tepe
hocam kapı no kısmına bina no yazdım daire ye de daire yi yazdım bu şekilde gözüküyor işte, aşırı saçma başka birine gidecek gibi pizza
Garip bir durum ilk kez böyle bir adres görüyorum müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almayı denedinmi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Garip bir durum ilk kez böyle bir adres görüyorum müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almayı denedinmi
Adres tarif kısmına direkt yazacağım ordan baksınlar zaten ücretsiz yiyecem bakalım ne olacak, şimdi yatıyorum 14.30-15.00 gibi bilgilendirme için tekrar yazarım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

zerolite

80+ Gold
Dahası