byabo 80+ Bronze Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 786 Reaksiyon skoru 282 Salı, 21:57 #1 merhaba arkadaşlar benim şuan papara kartım var kullanmak istiyorum ,papara uygulaması çalışıyor bildirim fln çalışıyor ama karta para yükleyemiyorum bu durum herkestemi var yoksa sadece beni kartamı oluyor
merhaba arkadaşlar benim şuan papara kartım var kullanmak istiyorum ,papara uygulaması çalışıyor bildirim fln çalışıyor ama karta para yükleyemiyorum bu durum herkestemi var yoksa sadece beni kartamı oluyor
C Cakrash 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 6,118 Reaksiyon skoru 2,311 Salı, 21:57 #2 kademeli olarak açılacak
B bud4nE 80+ Bronze Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 511 Reaksiyon skoru 275 Salı, 21:58 #3 Açmak istediğim bir konuydu ve az önce düşündüm, baktım açılmış. Spotify bağlayacağım tekrar eğer kullanan varsa cashback veriyorsa lütfen belirtin.
Açmak istediğim bir konuydu ve az önce düşündüm, baktım açılmış. Spotify bağlayacağım tekrar eğer kullanan varsa cashback veriyorsa lütfen belirtin.
byabo 80+ Bronze Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 786 Reaksiyon skoru 282 Salı, 22:00 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Cakrash yazmış: kademeli olarak açılacak Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... yani para yükleme özelliğide açılacak yavaş yavaş
Cakrash yazmış: kademeli olarak açılacak Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... yani para yükleme özelliğide açılacak yavaş yavaş