Sir Cem T-oker
80+ Gold
3 hafta oldu. agt denilen kargo şirketi tarafından hala getirilmedi. ben de tosla aldım ve papara black cardı iptal etmek istiyorum. nasıl yapacağım ?
iptal ederim sıkıntı yok ama. kafama takılan asıl şey şu. benim basılan kartıma ne olacak ?Müşteri hizmetlerini arayarak kolayca iptal edebilirsiniz.
Banada 1,5 ayda geldi yani normal çok yavaş kargo şirketiiptal ederim sıkıntı yok ama. kafama takılan asıl şey şu. benim basılan kartıma ne olacak ?
Hatta gelmemelerine rağmen geldim yoktunuz diyorlar ama bikac gün sonra getiriyorlaeBence iptal etme kalsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Banada 1,5 ayda geldi yani normal çok yavaş kargo şirketi
hocam gerek yok. tosla ve paycell aldım. boşu boşuna onu bekleyemem.Bence iptal etme kalsın
Banada 1,5 ayda geldi yani normal çok yavaş kargo şirketi
Hatta gelmemelerine rağmen geldim yoktunuz diyorlar ama bikac gün sonra getiriyorlae
+Tosladan kat be kat iyi. Tosla al kartın gelmesini bekle bana göre
Hocam o zaman toslayi tavsiye ederim paparayla en iyi on ödemeli kart ikishocam gerek yok. tosla ve paycell aldım. boşu boşuna onu bekleyemem.
kuryenin durumu hakkında bir bilgi varmıiptal ederim sıkıntı yok ama. kafama takılan asıl şey şu. benim basılan kartıma ne olacak ?
bence iptal etme , tosladan da paycell den de daha iyi3 hafta oldu. agt denilen kargo şirketi tarafından hala getirilmedi. ben de tosla aldım ve papara black cardı iptal etmek istiyorum. nasıl yapacağım ?
Hocam o zaman toslayi tavsiye ederim paparayla en iyi on ödemeli kart ikis
Bildiğim kadarıyla 15 iş günü teslim edilme süresi var ama yine de bi papara'ya sorun. Bence iptal etmeyin kullanırsınız.
benim kullanma amacıma göre pek farkları yok. o yüzden gidip tosla aldım. kuryenin elinde olan kart iptal edilir değil mi ? ve iptal edilirse ne olur ?Tosladan kat be kat iyi. Tosla al kartın gelmesini bekle bana göre
kurye cevap falana vermiyor. öyle geziyor kart.kuryenin durumu hakkında bir bilgi varmı
benim kartım 2 ayda gelmişti. geldiğinde ben bile ne sipariş verdiğimi unutmuştum3 hafta oldu. agt denilen kargo şirketi tarafından hala getirilmedi. ben de tosla aldım ve papara black cardı iptal etmek istiyorum. nasıl yapacağım ?