Neler Yeni

Papara Black Card Hakkında Aklıma Takılan Soru.

SadeceSeyf

80+ Gold
benim kullanma amacıma göre pek farkları yok. o yüzden gidip tosla aldım. kuryenin elinde olan kart iptal edilir değil mi ? ve iptal edilirse ne olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kurye cevap falana vermiyor. öyle geziyor kart.
Yani ben bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Çünkü AGT bana ilk kartımı 1,5 yıl sonra getirdi :D

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
benim kullanma amacıma göre pek farkları yok. o yüzden gidip tosla aldım. kuryenin elinde olan kart iptal edilir değil mi ? ve iptal edilirse ne olur ?

Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz lazım ordan hem kurye durumunuzu daha detaylı öğrenebilir hemde neden 15 günü geçtiğini de sorabilirsiniz. Ayrıca ben AGT kuryeyle papara ile hiçbir sıkıntı yaşamadım bi maaş kartım 1 hafta geç geldi oda bayrama denk gelmişti.

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay

Hocam bence boşver gelsin kalır öyle

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz lazım ordan hem kurye durumunuzu daha detaylı öğrenebilir hemde neden 15 günü geçtiğini de sorabilirsiniz. Ayrıca ben AGT kuryeyle papara ile hiçbir sıkıntı yaşamadım bi maaş kartım 1 hafta geç geldi oda bayrama denk gelmişti.
4 gün önce sordum. acil koduyla teslimimi ileteceklerdi. ama hala tık yok. kurye harekete geçince sizi arayacak diyorlar.

ViaNepa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Boran Ergün
iptal ederim sıkıntı yok ama. kafama takılan asıl şey şu. benim basılan kartıma ne olacak
Senin karta bir şey olmuyo. Kartı geri gönderiyorlar orda kalıyo ama orda sonradan kartı napıyolar bi fikrim yok
Çünkü ben kartı sipariş verdiğimde evde yoktum geri göndermişler eve gidince tekrar istedim 1 hafta sürmeden geldi elime.

Top Bottom