Papara Black Card Hakkında Aklıma Takılan Soru.

benim kullanma amacıma göre pek farkları yok. o yüzden gidip tosla aldım. kuryenin elinde olan kart iptal edilir değil mi ? ve iptal edilirse ne olur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kurye cevap falana vermiyor. öyle geziyor kart.
Yani ben bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Çünkü AGT bana ilk kartımı 1,5 yıl sonra getirdi :D

benim kullanma amacıma göre pek farkları yok. o yüzden gidip tosla aldım. kuryenin elinde olan kart iptal edilir değil mi ? ve iptal edilirse ne olur ?

Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz lazım ordan hem kurye durumunuzu daha detaylı öğrenebilir hemde neden 15 günü geçtiğini de sorabilirsiniz. Ayrıca ben AGT kuryeyle papara ile hiçbir sıkıntı yaşamadım bi maaş kartım 1 hafta geç geldi oda bayrama denk gelmişti.

Hocam bence boşver gelsin kalır öyle

Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz lazım ordan hem kurye durumunuzu daha detaylı öğrenebilir hemde neden 15 günü geçtiğini de sorabilirsiniz. Ayrıca ben AGT kuryeyle papara ile hiçbir sıkıntı yaşamadım bi maaş kartım 1 hafta geç geldi oda bayrama denk gelmişti.
4 gün önce sordum. acil koduyla teslimimi ileteceklerdi. ama hala tık yok. kurye harekete geçince sizi arayacak diyorlar.

iptal ederim sıkıntı yok ama. kafama takılan asıl şey şu. benim basılan kartıma ne olacak
Senin karta bir şey olmuyo. Kartı geri gönderiyorlar orda kalıyo ama orda sonradan kartı napıyolar bi fikrim yok
Çünkü ben kartı sipariş verdiğimde evde yoktum geri göndermişler eve gidince tekrar istedim 1 hafta sürmeden geldi elime.

Geri