Güvenilir, oturduğun yere bağlı, bana 2 haftada gelmişti1. TC falan verdim, güvenilir diye biliyorum Papara. Sorun çıkmaz dimi?
2. Ne zaman gelir?
1haftaya gelir kapıda ödeme anne kızlık soyadı baba adı seri no doğum tarihi byanbir şey istiyor kurye1. TC falan verdim, güvenilir diye biliyorum Papara. Sorun çıkmaz dimi?
2. Ne zaman gelir?
Vaaay, ben karabüklüyüm bu aradaKanka oturduğun yere bağlı ben Karabük'te yaşıyorum benim 5 günde geldi mesela arkadaşlarıminda 5-6 günde geldi 1.5 ayda gelende var
seri no doğum tarihi istedi zaten başta.1haftaya gelir kapıda ödeme anne kızlık soyadı baba adı seri no doğum tarihi byanbir şey istiyor kurye
hiç bir şey onaylamadan sence kredi kartı gibi hayati öneme sahip bir şey verirler mi insana? bankadan alsan 150 sayfa imza attırıyorlarBen sözleşme falan görmedim okumadım onayladığımı da bilmiyorum Ama minimum 13 yaş gerekiyor, fakat 13 yaşında olmayıp doğum gününe az kalan kişilerde onaylanıyor.
13 yaş altına kabul ettilerse sıkınkıntı olacağını sanmam 13 yaş altına veriliyorsa bende alıyımYok güvenilir diye biliyordum da, Yine de bir sormak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha ben birde 13 yaş altıyım, 1.5 ay sonra doğum günüm. Sorun olur mu?
1 hafta da geldi bana dostum1. TC falan verdim, güvenilir diye biliyorum Papara. Sorun çıkmaz dimi?
2. Ne zaman gelir?
Daha kağıtta da istiyor benzer şeylerVaaay, ben karabüklüyüm bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
seri no doğum tarihi istedi zaten başta.