Papara Black Kart a Tc Kimliğimik Numarımı Versem Sorun Olurmu?

Rozalh01

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar Arkadaşım bana papara ücretsiz kart veriyo dedi hatta aldı bugün ulaşdı kargosu bana indirtti her şeyi tc kimlik numarası istedi reşit değilim
tc kimlik numaramı yazmak istemedim Yazsam Sorun Olurmu Yoksa İninal İle Devammı Edeyim?

Sorun olmaz, neden olsun hem?

Arkadaşlar Arkadaşım bana papara ücretsiz kart veriyo dedi hatta aldı bugün ulaşdı kargosu bana indirtti her şeyi tc kimlik numarası istedi reşit değilim
tc kimlik numaramı yazmak istemedim Yazsam Sorun Olurmu Yoksa İninal İle Devammı Edeyim?
sorun olmaz ben de verdim internet alışverişleri için ininalden uzak dur

ininalden uzak dur derken neyi kastettiniz ki acaba
ön ödemeli kartlar arasında ininal en fazla para çeken kart türü ininalin limiti 750 tl her ay bu 750 tl yi doldurukenki toplam para çekme miktarı 250 tl oluyor yani ininal 1 yılda 250 tl para çekiyor ben ininali sadece steam için kullanıyorum ondada çok bir para yatırmadığım için sıkıntı olmuyor ve üstelik ininal ne olursa olsun her ay 2 tl kullanım ücreti kesiyor

ön ödemeli kartlar arasında ininal en fazla para çeken kart türü ininalin limiti 750 TL her ay bu 750 TL yi doldurukenki toplam para çekme miktarı 250 TL oluyor yani ininal 1 yılda 250 TL para çekiyor ben ininali sadece steam için kullanıyorum ondada çok bir para yatırmadığım için sıkıntı olmuyor ve üstelik ininal ne olursa olsun her ay 2 TL kullanım ücreti kesiyor
hocam şu an 300 tl lik bir şey almak için para biriktiriyorum ininal ile alamammı ?

hocam şu an 300 TL lik bir şey almak için para biriktiriyorum ininal ile alamammı ?
tavsiye etmiyorum papara kart ile al ben geçen gün 205 tl yatırdım 5 tl yi komple çekti papadan al

papadan al derken? bedava değilde satınmı alayım?
yani hocam internetten öyle yüksek bir para ile ininal kart ile satın almayın çünkü çok fazla para kesiyor parayı papara kartın içine yükleyin ve papara kart kullanarak sayın alın

Geri