Neler Yeni

Papara Black Kart Evime Ulaşmış Ama Ben Almadım! Ne Yapmam Lazım?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Kurye ile olan iletişim bozukluğu yüzünden kart iptal edilmiş de olabilir kuryede duruyor da olabilir bir bilgim yok arkadaşlar. Ben bu kartı nasıl geri isteyebilirim. Kuryeyi pek aramak istemiyorum ama tek şansım kuryeyi aramak mı yoksa başka bi şansım var mı destekle falan görüşebilir miyim?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Kurye ile olan iletişim bozukluğu yüzünden kart iptal edilmiş de olabilir kuryede duruyor da olabilir bir bilgim yok arkadaşlar. Ben bu kartı nasıl geri isteyebilirim. Kuryeyi pek aramak istemiyorum ama tek şansım kuryeyi aramak mı yoksa başka bi şansım var mı destekle falan görüşebilir miyim?
Kuryeyi ara

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kuryeyi arayıp bilgi iste.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș
Kuryeyi arayacaksin muhtemelen hala dagitiyodur. Gidip isteyeceksin

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kuryeyi arayıp bilgi iste.
Evimin yakınlarında bir yerdeydim adam dedi oraya geleyim tamam abi dedim sonra telefonumun şarjı azalınca ben şurada bekliyorum seni dedim hemen geliyorum dedi 45 dakika falan bekledim gelmeyince de eve döndüm adam evime hâlâ yakınken çocuk oyuncağı mı bu falan diye laf edince pek konuşmak istemedim de başka sans yoksa arayayım bari.
Kuryeyi arayacaksin muhtemelen hala dagitiyodur. Gidip isteyeceksin
Olay dün gerçekleşti ama hâlâ dağıtıyor mudur?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș
Evimin yakınlarında bir yerdeydim adam dedi oraya geleyim tamam abi dedim sonra telefonumun şarjı azalınca ben şurada bekliyorum seni dedim hemen geliyorum dedi 45 dakika falan bekledim gelmeyince de eve döndüm adam evime hâlâ yakınken çocuk oyuncağı mı bu falan diye laf edince pek konuşmak istemedim de başka sans yoksa arayayım bari.

Onlar hergun dagitiyorlar zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........

kurye sanki hayır işi işliyor parasını alıp yapıyor bu işi madem beğenmiyor bıraksın kuryeliği git kuryenin firmayı arayıp şikayet et

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kurye sanki hayır işi işliyor parasını alıp yapıyor bu işi madem beğenmiyor bıraksın kuryeliği git kuryenin firmayı arayıp şikayet et
Bilsem konuşacağım ama bilmiyorum ki nerde çalışıyor falan. Bi de adama dedim ki abi valla gelebilirsen gel gelemezsen de sıkıntı yok. Güzel dil yaramıyor insanlara maalesef

Top Bottom