Neler Yeni

Papara Black Kartım Geldi Ancak Sorularım Var

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Edit: son soruma bakarmısınız?
Arkadaşlar kart şuan geldi. Aktive ettim uygulamada fakat sorum var size şimdi gelen kurye kağıt verdi bilgi doldurttu tc, İsim,soyisim,doğumyeri,ana baba adı, ve imza ayrieten kimliğin önlü arkalı fotoğrafını çekti , binanın kapısını çekti bunlar normal şeylermi dolandırılmış falan olabilirmiyim?ALLAH KORUSUN.

Son düzenleme:

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Aynen krdşm paparanın işi gücü yok seni dolandıracak.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar kart şuan geldi. Aktive ettim uygulamada fakat sorum var size şimdi gelen kurye kağıt verdi bilgi doldurttu tc, İsim,soyisim,doğumyeri,ana baba adı, ve imza ayrieten kimliğin önlü arkalı fotoğrafını çekti , binanın kapısını çekti bunlar normal şeylermi dolandırılmış falan olabilirmiyim?ALLAH KORUSUN.
Onların da senin bilgilerine ihtiyacı var. Senin kim olduğunu bilmeden neden sana kart versinler bu mantıkla düşün.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Cidden bunu düşündün mü ? Hiç bir şey olmaz herkesten istiyorlar. Sonuçta bir kart alıyorsun. İşlem yapacaksın o kartla her yerde.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Kardeşim banka kartı bu, lazım olan bilgileri istemişler normal yani. Sorun etme.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kimliğin önlü arkalı fotoğrafını niye çekmiş?
Hadi bilgiler benden de istendi de öyle bi fotoğraf çekme olayı yok diye biliyorum .

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Paparanın beni dolandırdığını sanıp Deebweb de tc kimlik tarzı bilgilerin 1 dolara satıldığını öğrenince benim sıfat 🤨
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada normal kimliği çekmesi ama insanlar papara seni mi dolandırıcak diyo da sanki kapıya papara geliyor :D maaş ile çalışan kurye geliyor işe girmiş birisi işte papara ile alakası çok yok ki

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Bilgileri istemesi normal benden de istemişti ama kimlik fotoğrafını çekmemişti.
Bunu Papara müşteri hizmetleri ile bir danışın derim.

Atyxah

80+ Silver
Tosla kart alacağım yine böyle şeyler yapılıyor mu

Mustifa

80+ Bronze
Papara zaten insan dolandırma servisi.(!)

Normal merak etme bende de aynı şeyler oldu.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Valla ben kart gelmeden arayıp iptal ettirmiştim (şehir dışında olacağım için) kart eve geldi ve bir şeye yaramadan çöpe atmak zorunda kaldım. Binanın fotosunu çekti mi bilmiyorum ama diğerlerini almıştı. Şimdi yeniden sipariş verdim kartı. Basılmış ama kuryeye verilmemiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,042
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom