Coochie Man
80+ Bronze
Kuryeyi arıyorum anında çağrı sonlandırıldı diyor nasıl ulaşıcam uzun süredir kart dağıtıma çıkarıldı da kaldı.
Cidden saçmalık arıyorum ulaşamıyorum önceden bu sorunu yaşayanlar arayınca getiriyorlar diyorlardı onuda yapamıyorum.Bana 4 günde geldi. Sanırım adam seçiyorlar.
Kuryeyi arıyorum anında çağrı sonlandırıldı diyor nasıl ulaşıcam uzun süredir kart dağıtıma çıkarıldı da kaldı.
Benimde öyle 1 hafta oldu arıyorum açmıyor yada meşgule atıyor 5-6 gündür dağıtıma çıkmasını bekliyorum.Kuryeyi arıyorum anında çağrı sonlandırıldı diyor nasıl ulaşıcam uzun süredir kart dağıtıma çıkarıldı da kaldı.
Kuryelerin tcsini sorgulamadan bile direk işe alan bir firmadan ne beklenir önüne gelen kurye oluyor.Benimde öyle 1 hafta oldu arıyorum açmıyor yada meşgule atıyor 5-6 gündür dağıtıma çıkmasını bekliyorum.
Benim 2 günde dağıtıma çıkarıldıya geldi ondan sonrası yok şaka gibi.Kuryelerin tcsini sorgulamadan bile direk işe alan bir firmadan ne beklenir önüne gelen kurye oluyor.
Benim 2 günde dağıtıma çıkarıldıya geldi ondan sonrası yok şaka gibi.
Bende black kart sipariş etmiştim sitede yazan örnek veriyorum çarşamba günü, kuryenin dediği perşembe ve gelen kart cuma akşamı.
Akşam tam dışarı çıkıyorduk kart geldi
aras krgo karşim aç kpyı
kargo firması biraz sıkıntılı tek çözüm beklemek
fazla sert mi çıkmışım ?Rehber - Papara Kartınız Gelmiyorsa Yapabileceğiniz Şeyler
Arkadaşlar Eğer Papara kartınız Gelmiyorsa Şunları Yapın: Öncelikle Her Yolu Denemelisiniz. Utanmayın Sıkılmayın. Eğer Kartınız 1-2 Aydır Gelmiyorsa sizde eleştiri hakkınızı kullanın. Hakarete Varmayacak şekilde firmaları eleştirin 1.Kuryeyi Arayın Kuryeyi Arayın. İşinizin Oldukça Acil...forum.donanimarsivi.com
Yo hafif bile sayılırfazla sert mi çıkmışım ?
Alıntıyı görüntüle
akşam 6 ya kadar beklicem gelmezse yapacam.Yo hafif bile sayılır