Neler Yeni

Papara black vs enpara kart

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Emir Akın
Merhabalar. Ben bir bamka kardı almak istiyorum. İninal ve papara arasında kalmıştım ama sonra ininalin aylık 2 lira ve her yüklemeden de 2 lira kesmesi bana biraz fazla geldi ve ininal şıkkını eledim. Enparanın bir kartı var çok yakın bir tanıdığım yaklaşık 1 yıldır kullanıyor ve hiç sıkıntı yaşamamış. Papara black alacaktım ama sonra paparanın kendi sitesinde "banka değiliz, paparayız" yazısını gördüm ve tam güvenemiyorum. Ama enpara QNB finansbank İn yani bir bankanın olduğu için daha güvenilir. Valla arada kaldım karar veremiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.papara mı enkart mı?

Son düzenleme:

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Merhabalar. Ben bir bamka kardı almak istiyorum. İninal ve papara arasında kalmıştım ama sonra ininalin aylık 2 lira ve her yüklemeden de 2 lira kesmesi bana biraz fazla geldi ve ininal şıkkını eledim. Enparanın bir kartı var çok yakın bir tanıdığım yaklaşık 1 yıldır kullanıyor ve hiç sıkıntı yaşamamış. Papara black alacaktım ama sonra paparanın kendi sitesinde "banka değiliz, paparayız" yazısını gördüm ve tam güvenemiyorum. Ama enpara garantinin yani bir bankanın olduğu için daha güvenilir. Valla arada kaldım karar veremiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.papara mı enkart mı?
1-Enpara garantinin değil finansbank diye biliyorum.
2-Papara gayet güvenilir.
3-Enparayı kullanmadım nasıldır bilemem ama Tosla ve Papara alabilirsin.
4-İninal e bulaşma bile.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Enpara finansbank bankasına ait.
Uzun süredir bir yakınım kullanıyor bir sorun yaşamadı.
Paparada hesap açmak ve kullanmak çok daha kolay olur diye düşünüyorum.
Papara da son derece güvenilirdir.

Top Bottom