Neler Yeni

Papara BlackCard hakkında

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kartı alırken hem kimlik kartını hem de imzanı alıyorlar.
Yeni kimlik kartında bulunan seri no'yu giriyorlar.
Sonra da senin imzanı alıyorlar.
Kimlikte fotoğrafın yoksa bence ver. :D

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
Dostlar 17 yaşındayım BlackCard siparişi verdim fakat arkadaşımın evine sipariş ettim sorun olur mu? Teslim ederken bir şey diyorlar mı?
Kendi evime babamdan dolayı sipariş etmedim bu tür kartları bilmediği için sıcak bakmıyor kızıyor.
Kişiden başkasına teslim etmiyorlar

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Teşekkürler arkadaşım,kuryeye kartı arkadaşıma alacağım diyip teslim alabilir mi kimlik kartını göstererek
Bende olanı anlatayım sana direkt;
Agt kuryesi gelmiş ben evde yokken teslim etmemiş ben yokum diye 1 hafta falan sonra geldi ben evdeyken öyle teslim aldım.Muhtemelen arkadaşına teslim etmez, senin de orda olman gerekir.Bir de yanlış hatırlamıyorsam imza atılması gerekiyor.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
ArtiAnius
Dostlar 17 yaşındayım BlackCard siparişi verdim fakat arkadaşımın evine sipariş ettim sorun olur mu? Teslim ederken bir şey diyorlar mı?
Kendi evime babamdan dolayı sipariş etmedim bu tür kartları bilmediği için sıcak bakmıyor kızıyor.
Hocam arkadaşıj evine gelirse kimlik kartınla alabiliyorsun anca başka türlü alamazsın kimlik ana baba adı seri no doğum tarihi yeri imza istiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanmıyorum sorun olacağını.
İsim kimlik uymaz ise vermiyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre
Kişiden başkasına teslim etmiyorlar
Hocam arkadaşıj evine gelirse kimlik kartınla alabiliyorsun anca başka türlü alamazsın kimlik ana baba adı seri no doğum tarihi yeri imza istiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsim kimlik uymaz ise vermiyolar
Bende olanı anlatayım sana direkt;
Agt kuryesi gelmiş ben evde yokken teslim etmemiş ben yokum diye 1 hafta falan sonra geldi ben evdeyken öyle teslim aldım.Muhtemelen arkadaşına teslim etmez, senin de orda olman gerekir.Bir de yanlış hatırlamıyorsam imza atılması gerekiyor.
17 yaş altıyım bana teslim ederler mi peki? O anda bende orda olsam

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
17 yaş altıyım bana teslim ederler mi peki? O anda bende orda olsam
Yani ben 18 yaş altı olmadığımdan dikkat etmedim o kısma.Kartın kullanım kuralı 18 yaş üstüyse vermezler.18 yaş altı kullanabiliyorsa verirler.Ama senin de orada olup kimliğini vermen lazım, ona göre adam kağıdı dolduruyor, sonra imzalıyorsun alıyorsun zarfı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre
Yani ben 18 yaş altı olmadığımdan dikkat etmedim o kısma.Kartın kullanım kuralı 18 yaş üstüyse vermezler.18 yaş altı kullanabiliyorsa verirler.Ama senin de orada olup kimliğini vermen lazım, ona göre adam kağıdı dolduruyor, sonra imzalıyorsun alıyorsun zarfı.
Teşekkürler

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kendi imzan ve TC lazım dostum.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben kartı teslim aldıktan sonra zarfın içinde olduğu poşette 18 yaş altı kullanıcıların velisi ile birlikte teslim almaları gerekir diye yazı yazıyordu. Bu tür şeyleri arkadaş evi veya veliden gizli şekilde yapmayın. Usulüne uygun şekilde yapın ki sorun yaşamayın.

Top Bottom