İninal:Bende almayı düşünüyorum açıkçası
ininalda paramın çöp olmasını istemem.
Hocam ağlamayana meme yok.Şikayet Edeceksiniz mail atacaksınız arayacaksınızNe zaman isterse o zaman gelir bana 1 ay sonrs geldi beleş zaten o yüzden tak diye gelmiyo bazen
Orası doğru zamanı benim için önemli değildi size acilse böyle bir şey yapabilirsinkz tabiHocam ağlamayana meme yok.Şikayet Edeceksiniz mail atacaksınız arayacaksınız
Yoksa onların keyfinin kahyasına kalırsak ohooo
Hocam şikayetvar a Yazın getirmezlerse. Anında cevap veriyorlar. Cıngar çıkarın kısaca. Kurye Benim olduğum ilçede umarım getirirBen de almıştım güzel hatırlattın acaba nerde
Hocam Kuryeyi aradım. Kart Kuryede gözüküyor ancak kartı bulamadı. Galiba kartı kaybettilerAra sor
kendi kullanıyordur falan neyse kaybetmişlerse şubeye git konuş paparayı arayıp kartı iptal ettirHocam Kuryeyi aradım. Kart Kuryede gözüküyor ancak kartı bulamadı. Galiba kartı kaybettiler
Arıyacağım biraz sonra.kendi kullanıyordur falan neyse kaybetmişlerse şubeye git konuş paparayı arayıp kartı iptal ettir
Agt Mi Yoksa Papara Mı Arasam ?kendi kullanıyordur falan neyse kaybetmişlerse şubeye git konuş paparayı arayıp kartı iptal ettir
Bilmiyorum.Arıyacağım biraz sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Agt Mi Yoksa Papara Mı Arasam ?