Neler Yeni

Papara hesabımı kiralattım (2 saat ardından hesabı kapattım ))

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Tümay
Aynen kardeşim 29999 TL ceza geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 k yazanlar neyin kafasında acaba çok merak ediyorum ergen ergen kulaktan dolma bilgiler gerçi bende çok olgunluk yapmadım bunu yapmakla ama herşeyin nedeni paraparaparaparapa
Kral Papara hesabı açmak 10 dakikalık iş. Kartın gelmesi de max 3 gün, adam açık kullanmak yerine neden seninkini kiralasın?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu

30 k yazanlar neyin kafasında acaba çok merak ediyorum ergen ergen kulaktan dolma bilgiler gerçi bende çok olgunluk yapmadım bunu yapmakla ama herşeyin nedeni paraparaparaparapa
knka senin kartınla esc işi de yaparlar her türlü şekilde kullanırlar ve eğer zarar yada herhangi bir şekilde bu farkedilince ceza yiyorsun bunu anlayamayacak kadar ne yiyip içtin int te bundan dolayı 100lerce kişi var

Oscar

80+ Bronze

Niye gelip konu açıyorsun o zaman ? Kulaktan dolma bilgiler değil o ceza gelince ağlamaya başlarsın.

Hem konu açıyorsun hem de adamlar doğruları yazınca zoruna gidiyor.

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Ins sadece 30k odersin reis. Baska sekilde odeme de.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
öncelikle yaptığın şey illegal onu hatırlatayım konuya gelirsek hiç bir şey olmaz buradakileri kulak asma benim arkadaş bu işi yapıyor kendi ailesinden tut herkese yaptırdı bir şey olmadı kimseye cünkü ödeme yapılan kişi şikayet etmeyeceği için bir sen kalıyorsun geriye

ama paparanın algoritması hesap hareketlerinde anormal durum sezerse orası ayrı tamamen şans meselesi
denk gelmemen lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
ragnar oğlu tarkan
site patlar site dökümleri incelenir hesap hareketleri incelenir hesabın görülürse ceza yersin çocuk oyuncağı değil bu işler ona buna kiralayayim az zeki olun şu kafanızı kullanın

Muhammet Öztürk

80+ Bronze

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Selim
2 saatte 22.5k iyimis

lowless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Servet sayar
site patlar site dökümleri incelenir hesap hareketleri incelenir hesabın görülürse ceza yersin çocuk oyuncağı değil bu işler ona buna kiralayayim az zeki olun şu kafanızı kullanın

Ceza riskini göze aldım zaten forum açma sebebim aldığıım paranın çok üstünde bi ceza gelirmi böyle 100 k üstü hapis cezası biraz zor gelir mahkemedir cart curt çok sanmıyorum

Kral Papara hesabı açmak 10 dakikalık iş. Kartın gelmesi de max 3 gün, adam açık kullanmak yerine neden seninkini kiralasın?
Biliyorum zaten kiralarkende söylüyolar zaten para aklama diye

maksimum 17 yasindasin laflara bak
21 kankam

Son düzenleme:

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
işlemler başlatıldıysa güzel bir ceza gelir diye düşünüyorum, bedavadan para gelecek diye hayatınızı karartmayın.

Bura.K

80+ Silver
Akıl var mantık var, adam o kadar paraya ücretsiz bir kart kiraladıysa demekki illegal bir iş yapacak. Dua et terör bağlantıları falan olmasın.

Top Bottom