Neler Yeni

Papara Hesap Onayında Hata Alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Paparadan black kart talebinde bulunmak istiyorum. Hesap onayinda hata veriyor surekli olarak. Musteri hizmetleriyle gorustugumde bu durumda kimliginizi gozukecek sekilde cenenizin altinda tutarak kimlik selfiesi cekip mail atmaniz ve e-devletten ikametgah belgesi alip bize atmaniz lazim dediler. Nedense icime bir kurt dustu. Daha once basina gelen var mi ? Ne onerirsiniz ?

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Konu hakkında bir bilgim yok, konu yukarıya çıksın diye yazıyorum.

Ayrıca Kimlik selfie'si çekip e-devletten ikametgah belgesi falan biraz fazla olmamış mı?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Dediklerini yapman gerekiyor, kimlikte yazılı olan bir bilginle girdiğin bir bilgi uyuşmuyor olabilir. Sistemsel hata diyeceğim fakat, galiba sürekli olarak yaşıyorsunuz bu problemi. Ve siz olduğunuzu doğrulamak için selfie + ikametgah istemişler. Çok normal hocam rahat olabilirsiniz. Benim papara hesabım da eski telefon numaram ve eski e-posta adresimde kaldığı için bende de istemişlerdi. Siz olduğunuzu doğrulayabilmeleri için başka çareleri yok, dolandırıcılık kurbanı olmayın diye böyle yapıyorlar.

NSCLKKL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ns clkkl
bende hiç öle bişiler istemedi

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Paparadan black kart talebinde bulunmak istiyorum. Hesap onayinda hata veriyor surekli olarak. Musteri hizmetleriyle gorustugumde bu durumda kimliginizi gozukecek sekilde cenenizin altinda tutarak kimlik selfiesi cekip mail atmaniz ve e-devletten ikametgah belgesi alip bize atmaniz lazim dediler. Nedense icime bir kurt dustu. Daha once basina gelen var mi ? Ne onerirsiniz ?
Hocam belki fazla denediğinizden dolayı bir şekilde spama düşmüş olabilirsiniz. Bir arkadaşım vardı numarasını değiştirdi papara hesabındaki numarayı güncellemesi için aynı işlemleri istediler. Sorun olduğunu sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom