Neler Yeni

(Papara) için yapmam gereken başka bir şey var mı ?

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Arkadaşlar 24.9.2021 de başvurdum. 1 haftadır hem kurye şirketini (agt)
hem papara destek hattını aramama rağmen hiçbir şekilde kart elime gelmiyor.
Kurye ilk başta adrese bile gelmeden adres yanlış diyip geçmiş. Adresi 1 haftadır papara yetkililerine onaylatıyorum.
Doğru adres diyorlar fakat kart yok. Kurye elemanı piyasada yok. Kurye şubesi yok. Böyle kargo şirketimi olur yahu
Az önce detaylı bir şekilde paparanın hem insatgram hemde gmail adresine yazdım.
Başka yapmam gereken bir şey var mı arkadaşlar ? Bu kartı bazı kampanyaları ve avantajları olduğu için sipariş ettim.
Öğrenciyim zaten lazım olur diye bu kadar da beklemiyordum doğrusu
Önerisi vs. olan lütfen yazsın şube yok diyorlar illaki bir şube vardır
Ama nette girmediğim site kalmadı bulamıyorum daha önce böyle arayıp bulan varsa yazsın lütfen
Bu arada eleman telefonu falan açmıyor. Kargo şirketi teslim edilir diyor. Paparaya 1 haftadır teledon ediyorum aciliyet bildirdim diyor
Hadi hayırlısı

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Benim kart 1.5 haftada geldi nedenini sorduğumda haftada 1 kere filan geliyorlarmış buraya belki senin yaşadığın yere de öyle geliyorlardır

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim kart 1.5 haftada geldi nedenini sorduğumda haftada 1 kere filan geliyorlarmış buraya belki senin yaşadığın yere de öyle geliyorlardır
knk doğrudur hakkaride fln yaşasam neyse de antalyadayım ya arkadaşımın 1 hafta dolmadan geldi ben hala bekliyorum

Top Bottom