binance global hesabından, binance tr hesabına usdt olarak gönderip, tl'ye çevirip para çekeceksinPeki çekerken?
Hocam havale olarak banka hesabı seçip belli bir ibana para atmamız gerekiyor. Hangi bankayı seçmeliyim?binance global hesabından, binance tr hesabına usdt olarak gönderip, tl'ye çevirip para çekeceksin
Akbank, Fibabanka, İş Bankası, Şekerbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Türkiye Finans hesabın senin adına olması gerekHocam havale olarak banka hesabı seçip belli bir ibana para atmamız gerekiyor. Hangi bankayı seçmeliyim?
Hocam hesap benim adıma yolluyorum Papara ile ama "Bu ibana para gönderemezsin" hatası alıyorumAkbank, Fibabanka, İş Bankası, Şekerbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Türkiye Finans hesabın senin adına olması gerek
kanka papara ile anlaşmayı sonlandırmış olabilir, bu vergi kara para cart curt ayağınaHocam hesap benim adıma yolluyorum Papara ile ama "Bu ibana para gönderemezsin" hatası alıyorum
bankanın adımıza olma zorunluluğu kalkmadı mı?Akbank, Fibabanka, İş Bankası, Şekerbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Türkiye Finans hesabın senin adına olması gerek
dene bi kanka, aile fertlerinin birinin hesabına çekilebiliyor mu. adam ona göre çeksinbankanın adımıza olma zorunluluğu kalkmadı mı?
babama 2-3 kere para attım zaten ondan yazdımdene bi kanka, aile fertlerinin birinin hesabına çekilebiliyor mu. adam ona göre çeksin
doğrudur kanka o zaman ben hiç denemedim yanlış bilgilendirmemek için kendi hesabına çekmesini önerdimbabama 2-3 kere para attım zaten ondan yazdım