Direk babanın karttan alsana niye uğraşıyorsun o kadarbabamla ayrı illerde yaşıyoruz internetten hazır sistem alacağım bu cuma günü 14 bin TL gondericek tek seferde paparaya yatırıp sistem satın alabilirmiyim ?
Babanın karttan al direk haklı üstteki arkadaş gerek yokbabamla ayrı illerde yaşıyoruz internetten hazır sistem alacağım bu cuma günü 14 bin TL gondericek tek seferde paparaya yatırıp sistem satın alabilirmiyim ?
maalesef hocam istemiyorDirek babanın karttan alsana niye uğraşıyorsun o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alabilirsin sıkıntı çıkmaz bence
istemiyor hocam biraz sıkıntıBabanın karttan al direk haklı üstteki arkadaş gerek yok
tesekkür ediyorum hocamAlabilirsin şimdiden hayırlı olsun diyelim sizlere.![]()
Takıntıdır muhtemelen kartım çalınır felan korkusudur Doğrumuyummaalesef hocam istemiyor
istemiyor hocam biraz sıkıntı
hocam paparaya para yatırma limiti var bende telefon aldım ondan sonra yatırma limiti yüzünden 20 tl bile yatıramadım limit yenilenene kadarmaalesef hocam istemiyor
istemiyor hocam biraz sıkıntı
tesekkür ediyorum hocam
Benimde öyledir aramızdaki hocam bilgisayarı zar zor bende aldırtıyorum seneye inşallah alacak veyada önümüzdeki aylarda benim babamlada aram pek iyi değil genel olarak ailemle aram iyi değil nesil farkı olsa gerekdoğru hocam aramız sıkıntı zaten pc yi 6 yıldır istiyorum zar zor aldırıyorum suan bile biraz eski kafalı
aynen oyle hocam umarım sizde alırsınızBenimde öyledir aramızdaki hocam bilgisayarı zar zor bende aldırtıyorum seneye inşallah alacak veyada önümüzdeki aylarda benim babamlada aram pek iyi değil genel olarak ailemle aram iyi değil nesil farkı olsa gerek
İnşallah hocamaynen oyle hocam umarım sizde alırsınız