Neler Yeni

30-35 Bin TL bütçeye sahibim hazır PC önerileriniz?

zxc11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ahmet Altun
rgb çokta önemli değil performansı yeterli olursa sıkıntı yok ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. biraz daha araştırma yapayım karar vereceğim.
Hocam bahsettiğim i5 14400f 4060ti bugün teslim edildi ve egzoz fan vardı.Bosuna aldım egzoz fanı.Ama internette ve vatanın sitesinde yok gözüküyor egzoz fan.

Z3rG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kağan köksal
Hocam bahsettiğim i5 14400f 4060ti bugün teslim edildi ve egzoz fan vardı.Bosuna aldım egzoz fanı.Ama internette ve vatanın sitesinde yok gözüküyor egzoz fan.
Hocam öncelikle hayırlı olsun. ben daha almadım çok araştırma yapıyorum 1 haftadır, acele almak istemediğim için. egzoz fanı öğrendiğim iyi oldu teşekkür ediyorum. ilk görüşün nasıl? montajı yapılmış şekildemi aldın yoksa demontemi?

zxc11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ahmet Altun
Hocam öncelikle hayırlı olsun. ben daha almadım çok araştırma yapıyorum 1 haftadır, acele almak istemediğim için. egzoz fanı öğrendiğim iyi oldu teşekkür ediyorum. ilk görüşün nasıl? montajı yapılmış şekildemi aldın yoksa demontemi?
Teşekkür ederim.Montajlı ama ekran kartı takılmamış halde geldi kendim taktım.Ama diğer sitelerde de öyleymiş sanırım.Memnunum ve stok fan ile işlemci 65 dereceyi bile zar zor görüyor rdr2 cyberpunk ultra ayarlarda.Halbuki çoğu kişi stok fan yetmez 80 derece filan diyordu.Birde dikkatimi çeken şuana kadar oynadığım oyunlarda 32gb rama ihtiyaç kalmadı ortalama 10 Max 14 GB ram kullanıyor.Denedigim oyunlar rdr2 ,cyberpunk, Witcher 3, ultra ayarlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdi kontrol ettim stok bitmiş aldığım sistemin.Pc hocası, donanım arşivi,mert bayantemur,Vok gibi YouTuber'larin çıkardığı sistemleri takip ediyor musunuz hocam geçen baya uyguna sistem tanitmislardi.

Z3rG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kağan köksal
Teşekkür ederim.Montajlı ama ekran kartı takılmamış halde geldi kendim taktım.Ama diğer sitelerde de öyleymiş sanırım.Memnunum ve stok fan ile işlemci 65 dereceyi bile zar zor görüyor rdr2 cyberpunk ultra ayarlarda.Halbuki çoğu kişi stok fan yetmez 80 derece filan diyordu.Birde dikkatimi çeken şuana kadar oynadığım oyunlarda 32gb rama ihtiyaç kalmadı ortalama 10 Max 14 GB ram kullanıyor.Denedigim oyunlar rdr2 ,cyberpunk, Witcher 3, ultra ayarlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdi kontrol ettim stok bitmiş aldığım sistemin.Pc hocası, donanım arşivi,mert bayantemur,Vok gibi YouTuber'larin çıkardığı sistemleri takip ediyor musunuz hocam geçen baya uyguna sistem tanitmislardi.
hocam çok sevindim memnun olmana, ben almadım dediğin gibi stokları tükenmiş. bütün youtuberlerın bildirimleri açık her gün fırsat varmı diye kontrol ediyorum birde sistemi 25 bin tl gibi bir paraya almaya karar verdim 1 2 k belki üstü olabilir. çünkü bunun yanında monitörde alacağım. klavye vb. bi kaç masrafda çıkar. yine 30 bini geçecek yani o yüzden kasada fiyatı düşürmem gerekti. sistem olarak ddr5 kesin istiyorum ki ilerde yükseltebileyim rtx ekran kartı 4060 olsa yeterli işlemcisi intel amd fark etmez. illaki hazır sistem çıkar ama bekliyoruz bakalım :)
sanada tavsiyen için teşekkür ederim baya ilgilendin adamsın güle güle kullan o bilgisayarı

Son düzenleme:
Top Bottom