PAPARA ile ilgili sorularım var

uygulamasından alamam o zaman annemler fark eder buna çok seveneciklerine sanmıyorum elden satan market vs var mı?bir de nasıl para yatırabilirim?
Annenle babanla konuş. Kızacaklarını sanmam. Gayette sevinirler ve kredi kartı gibi olmadığınıda iyi açıkla.

dostlar tosla nasıl 18 yaş altı kullanabiliyor mu?aylık ücreti vs var mı?para yatırabiliyor muyum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Annenle babanla konuş. Kızacaklarını sanmam. Gayette sevinirler ve kredi kartı gibi olmadığınıda iyi açıkla.
zamanında sormuştum gerek yok demişlerdi

dostlar tosla nasıl 18 yaş altı kullanabiliyor mu?aylık ücreti vs var mı?para yatırabiliyor muyum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında sormuştum gerek yok demişlerdi
tosla önermem papara daha iyi kampanyalar getiriyor sürekli mesela spotify netflix amazon prime gibi şeylerde %50 para iadesi var benim de ailem gerek yok demişti almıştım yinede kartı bişey demediler sonra

Artık harçlığım arttığı için kart kullanmayı düşünüyorum,kullananlar sorumu cevaplarsa memnum olurum

1.18 yaş altı banka hesabı olmadan kullanabiliyor mu?

2.Steamden oyun alabiliyor muyum?

3.Nereden alabilirim?

4.Belli bir aidat ücreti vs. var mı?

5.dezavantajları neler?
1: Evet
2: Evet
3: Uygulamasından Black Card sipariş edebilirsin.
4: Hayır
5: Bildiğim yok

Artık harçlığım arttığı için kart kullanmayı düşünüyorum,kullananlar sorumu cevaplarsa memnum olurum

3.Nereden alabilirim?

5.dezavantajları neler?
Babam ilk aldığımda banada 3 4 gün boyunca bağırdı hemde bayağı. Ama kredi kartı sanmış banka kartı olduğunu bilmiyorum konu sonradan çözüldü şimdi cüzdanımda 9 tane banka kartım var :D

3.Nereden alabilirim?

5.dezavantajları neler?
tek dezavantajı black kart 3 haftada geliyor onun dışında benim için yok

3.Nereden alabilirim?

5.dezavantajları neler?
1 - Evet
2 - Evet
3 - Uygulamasından indirip kimliğinin fotoğrafını göndererek alabilirsin
4 - Hayır yok, sadece para yatırırken komisyon kesiyor (bankamatikten).
5 - Dezavantajı yok diyebiliriz sadece biraz geç geliyor o da kişiden kişiye değişir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,187
Üyeler
185,039
Son üye
fil necati 1
Geri