Papara kapandı ne zaman açılır ?

Knnmw

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,428
Arkadaşlar papara kapanmış paralar güvende falan diyor papara ama bunu çekebilmemiz için bir gün falan var mı birde paparanın en iyi alternatifleri neler ?
Artı olarak şu an 17 yaşındayım martta 18 olcam o zamana kadar banka hesabı açıp onu kullanabiliyor muyum ?

papara bir daha açılmayacak. Lisansı iptal edildi.

Nays kullanabilirsin arkasında iş bankası var paran daha güvenli yerde durur.

papara bir daha açılmayacak. Lisansı iptal edildi.

Nays kullanabilirsin arkasında iş bankası var paran daha güvenli yerde durur.
Bende açılmaz diye düşünüyorum içerideki parayı çekip farklı bir yere geçeceğim de naysi aktif kullanamıyom şu an 18 olmam gerekiyor.
Mars ve Sipay iyi diyor millet siz ne diyorsunuz ?

Bende açılmaz diye düşünüyorum içerideki parayı çekip farklı bir yere geçeceğim de naysi aktif kullanamıyom şu an 18 olmam gerekiyor.
Mars ve Sipay iyi diyor millet siz ne diyorsunuz ?
Bugün paparaya olan yarın sipayada olucak kullanıcılar arası limitsiz para transferi olan her cüzdan uygulaması kapanmaya mahkûmdur.

Bugün paparaya olan yarın sipayada olucak kullanıcılar arası limitsiz para transferi olan her cüzdan uygulaması kapanmaya mahkûmdur.
sipay aslında şuan ödeme kuruluşları arasında en büyük olan firma. Sipayın kapatılacağını pek sanmıyorum. Birçok kurum 3d ödeme kısmında sipay altyapısını kullanıyor. Birçok lisans-oyun-puan-key satış siteleri sipay altyapısında.

18den sonra direkt enparaya geçmeyi düşünüyom zaten böyle cüzdan uygulamalarını sadece her ay abonelikten cashback almak için kullanırım anca.
5 aylık idare edecek bir şey lazım bana da.

sipay aslında şuan ödeme kuruluşları arasında en büyük olan firma. Sipayın kapatılacağını pek sanmıyorum. Birçok kurum 3d ödeme kısmında sipay altyapısını kullanıyor. Birçok lisans-oyun-puan-key satış siteleri sipay altyapısında.
Haklısınız çok fazla siteye ödeme altyapı hizmeti sunuyor, ama yasadışı para trafiği bir şekilde bu uygulamadan geçmeye başlarsa nereye geleceği belli cashback için kullanılır ama para biriktirme için kullanılmaz.

Haklısınız çok fazla siteye ödeme altyapı hizmeti sunuyor, ama yasadışı para trafiği bir şekilde bu uygulamadan geçmeye başlarsa nereye geleceği belli cashback için kullanılır ama para biriktirme için kullanılmaz.
nays bu trafiği engellemek için kartla yatırılan paranın çekimini yasakladı. Sipaydada benzer bir önlem oldugunu hatırlıyorum

nays bu trafiği engellemek için kartla yatırılan paranın çekimini yasakladı. Sipaydada benzer bir önlem oldugunu hatırlıyorum
Bu işin atası paparaydı ve arkasından pfix bayrak sallıyordu şuan ikiside piyasadan silindi, kapanması çok iyi oldu aslında geç bile kalındı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,175
Üyeler
183,780
Son üye
bakara66
Geri