Papara kart CarrefourSA varmı

ozanali26

80+
Reaksiyon skoru
32
Papara kart alıcağım CarrefourSA da satılıyormu,papara kart almadan önce papara hesabı açmam gerekiyormu yoksa kartı aldıktan sonramı hesap açılıyor

Papara kart alıcağım CarrefourSA da satılıyormu,papara kart almadan önce papara hesabı açmam gerekiyormu yoksa kartı aldıktan sonramı hesap açılıyor
yaşın yetiyorsa 13 yaş gerekiyor papara hesapı kurup uygulamadan papara black kart isteyebiliyorsun ama yetmiyorsa kart alıp hesap açabilirsin hesap açıp kartı alabilirsin fark etmez ama 13 yaşından küçüksen limiti düşük oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaşın kaçtı reis

yaşın yetiyorsa 13 yaş gerekiyor papara hesapı kurup uygulamadan papara black kart isteyebiliyorsun ama yetmiyorsa kart alıp hesap açabilirsin hesap açıp kartı alabilirsin fark etmez ama 13 yaşından küçüksen limiti düşük oluyor

yaşın kaçtı reis
16 yaşındayım kartı aldıktan sonramı papara hesabı açacağım

papara hesabı aç reis telefonundan sonra kartlarıma bas ve papara balk kart iste de 1 hafta içerisinde sana teslim ediliyor

black kart daha iyi ama sen bilirsin marketten gidipte bir fiyata alabilirsin ama black kart daha kullanışlı

böyle yaparsan ücretsiz bir şekilde eline 1 hafta içerisinde geliyor ve sözleşmeli oluyorusn

Ekler

• A9FB35A3-ED0B-44CE-A4AE-0D15BE242954.jpeg
    A9FB35A3-ED0B-44CE-A4AE-0D15BE242954.jpeg
    100.1 KB · Hit: 381
Hesap nasıl oluşturacağım oluşturamıyorum google ile giriyorum kayıtlı telefon bulunamadı diyo normal giriyorum e-posta kayıtlı değil diyo nasıl kayıt olacağım

Geri