Neler Yeni

Papara kart hakkında ceza işlemleri

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Konu yanlış yere açılmış olabilir kusura bakmayın nereye açsam emin olamadım.
Forum genç arkadaşlardan oluşuyor birçok kişide de bu karttan vardır. Son zamanlarda bu kartı kiralıyorlar yüksek paralarla. Birçok kişide paradan dolayı kiraya veriyor hatta ailesinin üstüne bile alıp kiraya veren kişiler var. Bu kart üstünden kaçak iddaa, para aklama, kumar oynatma vb gibi işlemler yapılmakta. Yakalanma durumunda da kart sahibine 25-30 bin civarı ceza ve başka yaptırımlar uygulanıyor birkaç kişi bu ara önüme çıktı belki daha önce paylaşım olduysada kusura bakmayın. velhasılkelam dikkat edin kiraya vermeyin üç kuruştan dolayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alperen Kendirli
Forum genç arkadaşlardan oluşuyor birçok kişide de bu karttan vardır. Son zamanlarda bu kartı kiralıyorlar yüksek paralarla. Birçok kişide paradan dolayı kiraya veriyor hatta ailesinin üstüne bile alıp kiraya veren kişiler var. Bu kart üstünden kaçak iddaa, para aklama, kumar oynatma vb gibi işlemler yapılmakta. Yakalanma durumunda da kart sahibine 25-30 bin civarı ceza ve başka yaptırımlar uygulanıyor birkaç kişi bu ara önüme çıktı belki daha önce paylaşım olduysada kusura bakmayın. velhasılkelam dikkat edin kiraya vermeyin üç kuruştan dolayı
Evet 500-1000 TL için çok büyük sıkıntılar doğabilir hiç gerek yok üçkağıtçı herifler kendi hesapları bile yoktur papara da milleti zora sokmak daha kolay onlar için

EmraHŞ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emrah
eyvallah bilgilendirdiğin için

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internette aynı gün içinde birkaç farklı kişiyi görünce söyleyeyim dedim ağır yaptırımları var maddi olarak. Aramızda hukuk okuyan vs varsa daha detaylı bilgi verebilir belki

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Evet 26k ceza kesilen bile olmuş çok sıkıntı

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
az önce paparaya 50tl atan ben olur gibi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
az önce paparaya 50tl atan ben olur gibi
para atmakla alakalı değil. kartı kiraya veriyorlar aylık birkaç bine. o kiralayan kişiler kaçak işler yapıyor kart ile

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
para atmakla alakalı değil. kartı kiraya veriyorlar aylık birkaç bine. o kiralayan kişiler kaçak işler yapıyor kart ile
evet ama işte bunun olması beni yine bir şekilde rahatsız ediyo bu tarz durumlarda tercih etmeyi bırakmak lazım

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,845
İsim
Mert Can Ergün
idda da sorun yok farklı kişilere ödeme yaptığın için sorun olmuyor

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
evet ama işte bunun olması beni yine bir şekilde rahatsız ediyo bu tarz durumlarda bu tarz kartları tercih etmeyi bırakmak lazım
yani kısmen haklısın. ama dediğim gibi asıl sorun kiralamakta. millet kaçak işler yapıyor cezada kart sahibine kalıyor.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,603
İsim
Mert Metshi
evet ama işte bunun olması beni yine bir şekilde rahatsız ediyo bu tarz durumlarda bu tarz kartları tercih etmeyi bırakmak lazım
Bu tarz kartlar derken hocam? Konuda kartınızı kiralamayın diyor. Kiralamazsan bir şey olmaz.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Gunde 10 kişiden 1 i soruyor yok demekten ben yoruldum onlar sormaktan yorulmadi beleş yemek fare kapaninda olur diye boşuna dememişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,378
Üyeler
163,997
Son üye
sorusoran34
Top Bottom