Neler Yeni

Papara kart kaç günde gelir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mehmet Çarık
Arkadaşlar, 2 gün önce Papara Black kart sipariş ettim. Kaç güne gelir bilen arkadaşlar söylerse çok memnun olurum. Bir de tam emin olamadım ama kendi sitesinde benzer bir yazı gördüm mesela ben Netflix'in 30TL lik aboneliğini kullanıyorum 10 tl sini bana geri mi vericek paparayla alırsam.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
İyi Sosyaller.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kargo şirketine bağlı.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Cashback özelliği ile bir kısmını geri veriyor. 15-20 gün arası geliyor, bu süre dahada uzayabiliyor.

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Arkadaşlar, 2 gün önce Papara Black kart sipariş ettim. Kaç güne gelir bilen arkadaşlar söylerse çok memnun olurum. Bir de tam emin olamadım ama kendi sitesinde benzer bir yazı gördüm mesela ben Netflix'in 30TL lik aboneliğini kullanıyorum 10 TL sini bana geri mi vericek paparayla alırsam.
İyi Sosyaller.
Bana AGT ile 1 haftada geldi ve evet Netflix ödemende en fazla 10TL'ye kadar geri ödeme yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berkan Öksüz
Arkadaşlar, 2 gün önce Papara Black kart sipariş ettim. Kaç güne gelir bilen arkadaşlar söylerse çok memnun olurum. Bir de tam emin olamadım ama kendi sitesinde benzer bir yazı gördüm mesela ben Netflix'in 30TL lik aboneliğini kullanıyorum 10 TL sini bana geri mi vericek paparayla alırsam.
İyi Sosyaller.
Bana iki kartın bir tanesi 1 haftada diğeri 8-9 günde gelmişti tahminim ort. 1 hafta sürer olmadı müşteri hizmetlerine sorun. Gayet iyi ilgileniyolar.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Bir arkadaşıma AGT kurye ile 2 haftada gelmişti.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İyi Sosyaller.
Max zorlasanız 1 ayda gelir muhtemel olarak ise 1, 2, 2.5 hafta içinde elinizde olur, ve evet 10 tl geri veriyor.

Top Bottom