Neler Yeni

Papara Kart Nerelerde Satılır?

ahlatliinsan

80+ Bronze
Herkese selamlar. Papara kart almak istiyorum, nerelerden alabilirim? Tek kullanım amacım yarı fiyatına Netflix ve Spotify almak. Yani öyle abartılı özelliklere gerek yok. İnternetten sipariş verince gelmesi çok uzun sürebiliyormuş. Nereden alabilirim Paparakart'ı?

Bir de başka bir sorum da var. Ben Netflix'i yarı fiyatına alırsam Spotify'ı yarı fiyatına alabilir miyim? Teşekkürler.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Herkese selamlar. Papara kart almak istiyorum, nerelerden alabilirim? Tek kullanım amacım yarı fiyatına Netflix ve Spotify almak. Yani öyle abartılı özelliklere gerek yok. İnternetten sipariş verince gelmesi çok uzun sürebiliyormuş. Nereden alabilirim Paparakart'ı?

Bir de başka bir sorum da var. Ben Netflix'i yarı fiyatına alırsam Spotify'ı yarı fiyatına alabilir miyim? Teşekkürler.
internetten söylüyorsun kapına getiriyorlar.2 hafta falan sürüyor.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

Netflix için aylık 15 TL ye kadar kazanabilirsin, Spotify için de aynı şekilde 15 TL ye kadar kazanabilirsin. Yani ikisi birden kullanılabilir evet

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Netflix için aylık 15 TL ye kadar kazanabilirsin, Spotify için de aynı şekilde 15 TL ye kadar kazanabilirsin. Yani ikisi birden kullanılabilir evet
Ve bence hiç uğraşma kartı internetten sipariş et en fazla 2 hafta sürer

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
D&R dan alabilirsin

ilkaybaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İlkay Baki Bayram
Papara sitesinden başvuruyorsun3 gün içerişinde geliyor, tabi bilgileri doğru yazman gerek.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İnternet harcamaları için sanal kart açabilirsin hemen.

Fiziksel kart satış noktaları D&R, teknoSA, CarrefourSA.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,195
Üyeler
161,406
Son üye
Cenk_Tr
Top Bottom