Papara Kart Nerelerde Satılır?

ahlatliinsan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Herkese selamlar. Papara kart almak istiyorum, nerelerden alabilirim? Tek kullanım amacım yarı fiyatına Netflix ve Spotify almak. Yani öyle abartılı özelliklere gerek yok. İnternetten sipariş verince gelmesi çok uzun sürebiliyormuş. Nereden alabilirim Paparakart'ı?

Bir de başka bir sorum da var. Ben Netflix'i yarı fiyatına alırsam Spotify'ı yarı fiyatına alabilir miyim? Teşekkürler.

Herkese selamlar. Papara kart almak istiyorum, nerelerden alabilirim? Tek kullanım amacım yarı fiyatına Netflix ve Spotify almak. Yani öyle abartılı özelliklere gerek yok. İnternetten sipariş verince gelmesi çok uzun sürebiliyormuş. Nereden alabilirim Paparakart'ı?

Bir de başka bir sorum da var. Ben Netflix'i yarı fiyatına alırsam Spotify'ı yarı fiyatına alabilir miyim? Teşekkürler.
internetten söylüyorsun kapına getiriyorlar.2 hafta falan sürüyor.

Netflix için aylık 15 TL ye kadar kazanabilirsin, Spotify için de aynı şekilde 15 TL ye kadar kazanabilirsin. Yani ikisi birden kullanılabilir evet

Netflix için aylık 15 TL ye kadar kazanabilirsin, Spotify için de aynı şekilde 15 TL ye kadar kazanabilirsin. Yani ikisi birden kullanılabilir evet
Ve bence hiç uğraşma kartı internetten sipariş et en fazla 2 hafta sürer

Papara sitesinden başvuruyorsun3 gün içerişinde geliyor, tabi bilgileri doğru yazman gerek.

İnternet harcamaları için sanal kart açabilirsin hemen.

Fiziksel kart satış noktaları D&R, teknoSA, CarrefourSA.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,158
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri