Neler Yeni

Papara kart parama alı konuldu

BerkW

80+ Bronze
yaklaşık 15-20 dk önce papara kartıma ziraat banka atm sinden 300 tl yatırdım işlem süresinde yaklaşık 1-2 dk bekletti daha sonra ekrana tam hatırlayamıyorum direk yazıp geçti fakat paranız banka tarafından alı konuldu diye mesaj geldi paparaya destek talebi attım paramı geri alabilme şansım varmı ?

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Kartımı yuttu parayımı? Çünkü daha 2 hafta önce başıma geldi kartımı yuttu atm iptal ettim yeniden siparil ettim dün geldi.

BerkW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartımı yuttu parayımı? Çünkü daha 2 hafta önce başıma geldi kartımı yuttu atm iptal ettim yeniden siparil ettim dün geldi.
parayı yuttu diyemem çünkü yutunca direk bir şey gözükmüyor aynısını yaşamıştım burda parayı yatırdım fakat paranız banka tarafından alı konulmuştur yazdı atm de müşteri hizmetlerinide arıyorum fakat hat meşgul diyor

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
parayı yuttu diyemem çünkü yutunca direk bir şey gözükmüyor aynısını yaşamıştım burda parayı yatırdım fakat paranız banka tarafından alı konulmuştur yazdı atm de müşteri hizmetlerinide arıyorum fakat hat meşgul diyor
ilk defa duyuyorum bilgim yok valla etrafta şubesi varsa sormanız faydalı olabilir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,222
İsim
Mert Can Ergün
papara müşteri hizmetlerini ara olmadı ziratı ara

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Müşteri hizmetlerini ara, fotoğraf çektiysen atm'yi sıkıntı olmaz.

BerkW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arıyorum fakat cevap verilmiyor veya geri dönüş yapılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

malesef çekemedim 2-3 saniyelik bi yazıydı direk yazıp geçti müşteri hizmetlerini arıyorum açmıyolar veya geri dönüşte yapılmıyor

Kadir_1987

80+ Silver
yaklaşık 15-20 dk önce papara kartıma ziraat banka atm sinden 300 TL yatırdım işlem süresinde yaklaşık 1-2 dk bekletti daha sonra ekrana tam hatırlayamıyorum direk yazıp geçti fakat paranız banka tarafından alı konuldu diye mesaj geldi paparaya destek talebi attım paramı geri alabilme şansım varmı ?
Atm de bu tarz durumlar başınıza geldiğin de Atm'nin başından ayrılmayacaksınız.
Direkt Müşteri Hizmetlerini arayıp durumu bildireceksiniz.
Onlar sistem'den kontrollerini sağladıktan sonra Atm'nin başından rahatlıkla ayrılabilirsiniz.
Aksi durumlar da Atm arada bir sapıttığın da kartı da parayı da biran da geri verebiliyor.
Ya da Banka önündeki Atm'ler deyseniz de direkt olarak Banka içindeki görevliler ile görüşmeniz gerekmektedir.
Bu arada onlar sistemden herşeyi görüp son işlemi sizin yaptığınız da Atm de sıkıntı çıktığını da biliyorlar ve böylelikle paranızı rahatlıkla alabilirsiniz merak etmeyin.
Bu gibi durumlar daki Altın Kural Müşteri Temsilcisi ile görüşmeden Atm'nin yanından ayrılmamak.
Geçmiş olsun ;)

BerkW

80+ Bronze
Atm de bu tarz durumlar başınıza geldiğin de Atm'nin başından ayrılmayacaksınız.
Direkt Müşteri Hizmetlerini arayıp durumu bildireceksiniz.
Onlar sistem'den kontrollerini sağladıktan sonra Atm'nin başından rahatlıkla ayrılabilirsiniz.
Aksi durumlar da Atm arada bir sapıttığın da kartı da parayı da biran da geri verebiliyor.
Ya da Banka önündeki Atm'ler deyseniz de direkt olarak Banka içindeki görevliler ile görüşmeniz gerekmektedir.
Bu arada onlar sistemden herşeyi görüp son işlemi sizin yaptığınız da Atm de sıkıntı çıktığını da biliyorlar ve böylelikle paranızı rahatlıkla alabilirsiniz merak etmeyin.
Bu gibi durumlar daki Altın Kural Müşteri Temsilcisi ile görüşmeden Atm'nin yanından ayrılmamak.
Geçmiş olsun ;)
teşekkür ederim fakat yaklaşık 5 dk gibi bi süre atm nin yanından ayrılmadım ve o süreç içinde müşteri temsilcini aradım fakat telefonuma cevap verilmiyor veya geri dönüş yapılmıyor şuan bile aradığımda açılmıyor

İlginç hocam normalde ulaşabiliyor olman lazım.
evet çözemedim bende halen aradığım hale cevap verilmiyor

teşekkür ederim fakat yaklaşık 5 dk gibi bi süre atm nin yanından ayrılmadım ve o süreç içinde müşteri temsilcini aradım fakat telefonuma cevap verilmiyor veya geri dönüş yapılmıyor şuan bile aradığımda açılmıyor

evet çözemedim bende halen aradığım hale cevap verilmiyor
ben tam ayrılırken atm de işlem hatası verdi ve atm arızasından dolayı çalışmıyor mesajı geldi desteğe vs. yardım etmeleri için bildiride bulundum fakat ne olur artık bilemiyorum

Kadir_1987

80+ Silver
Atm'ler müşteri odaklı hizmetler olduğu için ve son işlemi kim yapıyorsa tabiri de caizse o Atm o müşterinin hizmetindedir ve o an da onundur diye düşünebilirsin.
O yüzden paranız ve Kart'ınız sizin için kıymetli ise başında saatler geçse de beklemek zorundasınız.
Yok eğer vaktim değerli ben gideceğim uğraşamam derseniz de siz gittikten sonra Atm'nin aklı başına gelir ve kartı geri iade eder para ile birlikte sonrasını biliyorsunuz malum :(
Uzun lafın kısası ve en önemlisi sizi mağdur eden bir kurum var ve telefonlara da cevap vermiyor.
Şuan da sizin en önemli düşünmeniz gereken artık bu kurum ile çalışmaya devam etmeyi düşünmeniz ya da düşünmemeniz ;)
Yarın daha yüklü bir mebla ile bu tarz bir sıkıntı yaşadığınızı da düşünün derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,722
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom