Papara Kart vs Tosla Kart

Glioma

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,516
Selamlar, birkaç gün içerisinde eski İninal kartımı emekliye ayırıp Papara veya Toslaya geçmek istiyorum, sizce hangisi daha mantıklı? Tosla Steam, Epic Games gibi platformlarda %15 Cashback veriyor, Papara Steamde ve Epic Gameste hiç vermiyor. Şu anlık aklımda Papara var.

Selamlar, birkaç gün içerisinde eski İninal kartımı emekliye ayırıp Papara veya Toslaya geçmek istiyorum, sizce hangisi daha mantıklı? Tosla Steam, Epic Games gibi platformlarda %15 Cashback veriyor, Papara Steamde ve Epic Gameste hiç vermiyor. Şu anlık aklımda Papara var.
Bence papara best.

İkisini de alın hangisi kârlı geliyorsa onu kullanırsınız.

İkisini de alın hocam. Biri daha oyuna yönelik biri günlük hayata papara da gittigidiyor,n11,spotify netflix gibi uygulamalara cashback veriyor.

İkisi de güzel ama ben toslayı daha çok seviyorum kampanya olarak

Toslada steam cashback mi var?
Evet, hem epin alımına hem normal kart ile alıma %15 cashback veriyor.
İkisini de alın hocam. Biri daha oyuna yönelik biri günlük hayata papara da gittigidiyor,n11,spotify netflix gibi uygulamalara cashback veriyor.
İkisini de alın hangisi kârlı geliyorsa onu kullanırsınız.
Şu anda 1 tanesi almak durumundayım. İkisinden birisini tavsiye ederseniz güzel olur belki ilerde üçüncüyü de alırım.

ikisinide kullanıyorum tosla daha güzel bence paparada max 15 tl cashback varken toslada 25tl cashback var ayrıca steam ,epic games, microsoft store gibi yerlerde ve epin alımlarında da cashback uygulanıyor

Şu anda 1 tanesi almak durumundayım. İkisinden birisini tavsiye ederseniz güzel olur belki ilerde üçüncüyü de alırım.
İyiymiş, ben papara kullanıyorum gayet memnunum

Peki hocam, sadece oyun için tosla genel kullanım için papara.Şunu da belirtiyim tosla ilk başta kart ücreti olarak 10 tl alıyor ilk alışverişinizde geri veriyor.Papara ise tamamen ücretsiz olarak kapınıza kadar geliyor.

Steam, Epic vs kullanıyorsanız daha çok o zaman tosla alın derim. Hem kampanyalar da oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,572
Üyeler
185,126
Son üye
nerosinna
Geri