bilgisayartechonology
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,116
papara black cart yazıyor altındada black kard iste diyor papara kartını burdanmı istiycem
tabii ki hocam resimde mastercard mı var visa mıpapara black cart yazıyor altındada black kard iste diyor papara kartını burdanmı istiycem
black kart isteye tıklıyorum o zamanevet uygulamadan isteniyor
tıklaaablack kart isteye tıklıyorum o zaman
black yazıyor üstündetabii ki hocam resimde mastercard mı var visa mı
tıkladım adresi yazıyorum ve gönderiyorlar olay bu değilmi ne kadar süre içinde gönderiyorlar birde kartın şifresini kendimmi belirliycemtıklaaa
kendin belirlersinde kargo uzun yablack yazıyor üstünde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tıkladım adresi yazıyorum ve gönderiyorlar olay bu değilmi ne kadar süre içinde gönderiyorlar birde kartın şifresini kendimmi belirliycem
kendin belirlersinde kargo uzun ya
bu arada senin pch f6 geldimikendin belirlersinde kargo uzun ya
geldi ve gitti .dtamamdır sipariş verdim yardımınız için sağolun birde siparişin olumlu sonuçlanırsa kart basılıp adresine ücretsiz gönderilcektir diyordu ne demek olyor bu
bu arada senin pch f6 geldimi
sipariş onaylancak işte sonra kargo falantamamdır sipariş verdim yardımınız için sağolun birde siparişin olumlu sonuçlanırsa kart basılıp adresine ücretsiz gönderilcektir diyordu ne demek olyor bu
bu arada senin pch f6 geldimi
24 saat içinde uygunluğun kontrol edilip başvurun onaylanır ve genelde ertesi gün kart baskıya alınır hocam. Kargoyla gelmesi de bir haftayı bulur. Nasip işi biraz, kimisine bir ayda zor geliyor nedense, yorumlardan görüyorum. Ama Allah'a şükür benimki bir haftada gelmiştitamamdır sipariş verdim yardımınız için sağolun birde siparişin olumlu sonuçlanırsa kart basılıp adresine ücretsiz gönderilcektir diyordu ne demek olyor bu
neden geldi ve gittigeldi ve gitti .d
sipariş onaylancak işte sonra kargo falan
istemeyerek sattım aslında kullanmak için almıştım 15k teklif gelince verdimneden geldi ve gitti