Bana 1 ayda geldi.Kartın basılmasının üzerinden 1 haftadan fazla geçti. Yaşadığım yer yüzünden mi gecikti acaba?
papara kart gelmesi uzun sürer benimki 3 haftada geldiKartın basılmasının üzerinden 1 haftadan fazla geçti. Yaşadığım yer yüzünden mi gecikti acaba?
Bana 2 hafta içersinde geldi sanada aynı zamanda gelir.Kartın basılmasının üzerinden 1 haftadan fazla geçti. Yaşadığım yer yüzünden mi gecikti acaba?
knk cidden 5800x e gt1030 mu takılıpapara kart gelmesi uzun sürer benimki 3 haftada geldi
kart yok ne yapayım düzelince rx 6800 yada 3070 takacağımknk cidden 5800x e gt1030 mu takılı
Bazı kişilere 2 ayda bile geldiği oluyor.Kartın basılmasının üzerinden 1 haftadan fazla geçti. Yaşadığım yer yüzünden mi gecikti acaba?
inşallah istediğin kartı alırsın bu arada köpeğin acayip tatlıkart yok ne yapayım düzelince rx 6800 yada 3070 takacağım
teşşekürlerinşallah istediğin kartı alırsın bu arada köpeğin acayip tatlı
senin pp neden beni korkutuyor veya bakınca neden kötühissediyorumBazı kişilere 2 ayda bile geldiği oluyor.
Sebebini bilmiyoruz.
Bana 2 haftada geldi.
Beklemekte fayda var.
Gelmesi uzun sürüyor.Kartın basılmasının üzerinden 1 haftadan fazla geçti. Yaşadığım yer yüzünden mi gecikti acaba?
2-4 hafta arası geliyor.Kartın basılmasının üzerinden 1 haftadan fazla geçti. Yaşadığım yer yüzünden mi gecikti acaba?